Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Ya belki bileniniz vardir zamaninda bi oyun vardi iste oradada adamin teki 20$ dolara bi oyunda ada satin almisti falan, bu tip oyunlari bilen varmi aranizda isimlerini yani. Bir arastirma kagidi yaziyorumda ona lazim. http://www.secondlife.com gibi bisi buldumda bu tip baska ne oyunlar var bilginiz varsa buraya yazarsaniz seviniirm :)[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 azmo kara paraya mı merak sardın :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya ben ilk defa duyuyorum böyle bir oyun :-) nasıl bişe zevkli ve kolay ögrenilebilen bişeyse bunla vakit öldürelim biraz da[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 o adayı 20$ a almamıştı 10.000$ gibi bi rakamdı :) bulabilirsem topici koyarım.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 10.000$ verdiyse bi oyundaki ada için, İstanbul'a gelsin, 1. köprüden aşağı atlasın. Ne manyaklar var ya...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 [Bu mesaj elesso tarafından 17 Ekim 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 10bin$ değilmiş ya 25.600$ mış :) ayrıca bu adayı bu fiyata alan adam o adadan en az 50bin kar etmiştir bana kalırsa. http://forum.paticik.com/view.php?id=102805[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) [Bu mesaj Jedi tarafından 17 Ekim 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Nasıl kar edecek ki adadan?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 o oyunda eder :) etmiştirde. topice girip okursan öğrenirsin[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Şimdi bu oyunda para kazanırsan bunları gerçek hayata aktarabiliyor musun?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: nileppezdel, 17 Ekim 2005 22:52 tarihinde demiş ki: 10.000$ verdiyse bi oyundaki ada için, İstanbul'a gelsin, 1. köprüden aşağı atlasın. Ne manyaklar var ya... sacmalama olm o salak o adaya 10bin verdiyse gelsin biz ona kopruyu satariz 5bin isteriz havada kapar:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 abi okumamakta neden ısrar ediyosunuz ya :P Adamın oynadıgı oyunda itemler gerçek para ile :D adayı 25bin600$ verip almış.bu ona görede bana görede bi yatırım. o adanın tüm hakları o adamın eline geçiyor oyunda. orada maden kazmak isteyende oraya ev kurmak isteyende o adama gerçek para ile para ödüyor. fazlasıyla çıkartmıştır o parayı.oyuna başlarken belli bi miktar para yatırıyorsunuz size bonus para veriyor onla eşyadır şu bu alıyosunuz falan.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Ya adam ticaret yapıyo kısacası niye anlayamadınız bir türlü =) Nasıl sen bir arsa alıp üzerine bişeyler dikip gelir elde etmeye çalışıyorsan adam da bir ada almış. adanın da özelliklerinden faydalanarak para kazanıyo işte bu kadar basit :)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya ebenizi imi :) ss filan koyunda bakalim simdi 17mb indirtmeyin bana[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Yani oyuncular adama parayı oyunda mı ödüyo oyun parası olarak, yoksa bankaya mı yatırıyo? Oyun parası veriyosa ben bu oyunda elde ettiğim parayı bi bankaya yaktarabilir miyim? Birazını okudum topiğin de buna cevap alcak kadar okumadım heralde :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ne ss i abicim =) al ingilizcesi al bu da türkçesi :D[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 direk kredi kartları konuşuyo bu oyunda led zeppelin.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya 10 ped 1 dolara eşit işte. oyunda ped gecerli. 100 dolar verip 1000 ped satın alabiliyosun mesela. sonra sen oyunda ped kazandıgında tabiiki bunu paraya cevirebiliyosun.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 off coook sagolun :) makbule gecti.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Oynamak lazım be :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 20$ derken 20,000$ dedim.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yanlış şeyler bunlar mübarek ramazan ramazan :-) * bi oyun kodlamaya başlar * * boyle bol adalı bol bol kale fln * * tanesi 10 k dolardan hmmm trilyon dolar eder *[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 azmo valla yardım etmek isterdim de ben ilk defa bu türde bir oyun oldugunu gördüm :) eger bulursan güzel bişeyler bize de bildir ;)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yok ben oyun icin aramiyorum. bir odev varda, bu tip oyunlarla alakali, onun icin lazim yoksa buna para dayanmaz hehe.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ahahah. o da güzel :) kolay gelsin[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar