Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Kadıköyde ps2 ichin mod-chip(!) taktırabileceğim bi yer biliyosunuzdur elbet.tavsiyeleriniz neler yer olarak?Blue chip taktırıcam sorunsuz olduğunu öğrendim.gidipte 70-80 dolar chipe vericek param yok o açıdan.tavsiyeleri bekliyorum dediğim gibi.. Not:mod-chip'i tabiiki sadece ve sadece sahip olduğum orjinal oyunlarımın bozulma riskine karşın kopyaladığım diskleri kullanmak için taktırıyorum.Bu tamamen legal bir durumdur.Sahip olmadığım oyunların kopyalarını bulundurmak suçtur.teşekkürler(:D)[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Mumu dogubankdakı Endem elektronıkte taktırabılırsen orda taktır.En guvenılır yer orası.Mod cıp cesıdıne gelınce blue cıp taktırabılırsın, su ana kadar sorun yasayan olmadı.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 dogubank gercek dogubanktan bahsediosun dimi? hyr yüzbin tane warda :) tmm anladim.. kadikoyde bildiginiz bi yer yokmu peki? dogubanka giderim buuk ihtimal zaten.. saolasin simof..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Mumu ben ızmırlıyım, benım makınamda cıp yok sırf endem elektronık en guvenlı yer dıye bır ara ıstanbula sırf cıp ıcın gelıcem.Cunku bu cıp ısınde kazıklanma olayın cok yuksek. Istedıgın cıp yerıne baska daha ucuz, kalıtesız baska cıp takıyorlar.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 ha anladım.. eywallah o zaman. p.tesi dogubanktayim kismet olursa.. sonra beni kimse tutamicak :)[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Hadı bakalım hayırlısı[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 simof hazır tavsiyelere başlamışken oyun tavsiye etsene bide :) mgs2 vice city gt3 ffx tekken ve virtua disinda :)[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 winning tabıkıde tony hawk 4 silent hill 2-3 nba street vol.2 lotr socom splinter cell Def Jam Vendetta[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- [Bu mesaj Simofle tarafından 27 July 2003 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 terminator; dawn of fate.bu fena degıl bence hos oyun grafikleri süper PS 2 icin bide NBA 2003 buda super ps2 de oynaması bı baska olıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar