ayucuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 selamlar .. aynı projeyi bende yapmıştım ve elimde size yardımcı olabilicek baya buyuk bir database var .. bana ulaşırsanız sevinirim 1317736 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Ana lyrics yetkilisi olarak konusmak bana duser heralde (wastii admin, hellhound fazla calisan mod, ben ilk ana mod falan, ortada durup konusan tip) Yardim etmek istedigin icin sagol, ama bize yapabilecegin en buyuk yardim o gruplari ve lyrileri sitemize submit etmen. HellHound a ozel mesajdan ulas, adam kudurmus halde ekleyecek grup ariyordu, belki sadece grup isimlerini ister senden oturup lyriclerini kendi cikartir ekler, belki dehepsini alir o isler.[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 benim kastetdiğim 130 000 tane lyrics yani tek tek biraz imkansız :) .. database i aktarabiliriz ama büyük ihtimalle... neyse hellhound a mesaj attiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 tek tek aktarilabilir sarkilar, cunku database oyle hazirlandi, eger kodlar falan asiri benzerse belki aktarilir, teknik detaylari wastiee ile konusman iyi olur.[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar