Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Led Zeppelin

Qui

Öne çıkan mesajlar

haha negüzel kim up lamışsa teşekkürler. way be ne gaza gelmişim :) ama harbi süfer ya. zaten şarkılarına laf yok ama ben albüm kapaklarına da bayılırım.led zeppelin i hiç tanımasam etmesem bi müzik markette görünce ilgimi çeker, hatta alırım bile öyle güzeller.
*! koşar led zeppelin III ü çıkarır çekmeceden. şimdi gözleri kasetçaları aramaktadır*[hline][i]
qu est ce que c'est:viande
Sosyal ağlarda paylaş

pink floyd apayrı bi olay
led zepp coştururkene opink floydu dinniip bi anda sürünme moduna geçebiliyosunuz
bone'un saydii bi dier grup olan doors'un etkisi ise bunnarın harmanlanmış halidir...

bu arada anadolu üni. hangi şehirde? (kahretmesin acaip cahilim)[hline]We are accidents waiting,waiting to happen
-Radiohead(There There)

Sosyal ağlarda paylaş

Pardon yine karismam lazım.Pink Floyd nasi aslinda grup ismi deil bunu biraz acman mumkun mu annamadım.Pink'i bi adamın soyadından Floyd u da bi adamın isminden almıslar.sanırım bu adamlar bluescuydu.[Hey yavrum be nerede eskiler.Kaldık simdi death cilere blackcilere]al sana grup ismi iste....[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...
Sosyal ağlarda paylaş

"İşte Pink Floyd'da 1965'lerde, ismini o dönemin iki blues ustası olan Pink Anderson ve Floyd Council'den alarak kuruldu."

O. Kayhaoglu ve S. Guler in Pink Floyd asli kitabindan alinti.

Pink Floyd a rock dense de her albumlerinde daha da degisik bir sey denediklerini unutmamak lazim. Adamlar donemin teknolojilerini kullanmaya korkan herkesi kinayip kendiler denediler ve mukemmel sesler yarattilar. (Dark Side Of The Moon mesela bir aletin muzik dunasinda ilk kullnaildigi yer, aleti hatirlamiyom). Psychadelic Rock deniyor, de bir bilgim yok, ben tur soruldugunda direk Pink Floyd diyorum :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

bence pink floyd un müziğinin türünü syd barrett ayrılana kadar ayrı ayrıldıktın sonra ayrı değerlendirmek lazım e tabi soora roger waters ayrıldıktan sonra da tarzları gene değişti zaten 30 un üzerinde albümleri var yanılmıosam en son 35 ti hepsinin bi türe bağlanması pek mümkün deil tabi en geneli olarak psychadelic rock a bağlıolar ama tek başına o olamaz[hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır
Cehennem yok altımızda
Üstümüzdeyse sadece gökyüzü
Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...