Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Led Zeppelin

Qui

Öne çıkan mesajlar

lol,
günümüz gençliği rock klasikleriyle tanışıyor :D
süpermiş valla...

arkadaşlar telaşe yapmayınız, robert plant'in her bir şeyi yerinde, ve diğer arkadaşlarının da (yani: jimmy page, john bonham ve john paul jones), sadece insan üstü bir müzik yapıyorlar o kadar :)

sakin olun, sakın sadece led zeppelin IV ile yetinmeyin, mutlaka mutlaka Led Zeppelin I'i de dinleyin, sonra da diğerlerini. uzanın şöyle, gevşeyin....

müzik öğrenin azıcık :)

*hoşuna gider bu iş, gaza gelir, "your time is gonna come" koyar teybe bi güzel*[hline]

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Led Zeppelin dinleyin dinlettirin.
Stairvay to heaven rock tarihinin en unutulmaz parcalarından biridir.Kızlı ortamlarda tav icin calınan yegane sarkıdır.[ne yazık ki]Sarkının sozlerinde black masking oldugu soylenmektedir.Hatta eksi sozlukde arastırırsanız her cumlenin yorumu yapılmıstır.
Ayrıca otel odasında kusmugundan olen Bonzo gelmis gecmis en iyi bateristlerden sayılmaktadır.Moby Dick sarkısında kendini gostermektedir ve hatta ve hatta NY konserinde 12 dakikalık bir davul solo yapar.Jimmy Page inde konserlerde insanı kendinden gecirten 10 -15 dakikalık gitar soloları vardır.Vokalden bahsetmeye bile gerek yok ama bahsediyim cocuklugundan beri blues a hayranlıgı tarzında gorulmektedir.
Kasetlerinin kapaklarında hicbir sey yazmamakla birlikte kapak arkasında ki mitos dolu insana urperti veren stereogram, bu adamlar ne yapmaya calısıyor dedirtti.
+bilgi sizlere stairway to heaven da malesef flut deil klavye kullanılmıs.moby Dick de bonzo elleriyle de bateri calıyor.Bla bla bla daa anlatcak cok sey var cunku kitaplarını okudum anadolu uni kutuphanesi saolsun.okumak isteyenler 2. kat / KL-517 yanında pink floyd ve syd barret var ingilizcesi olanlar icin beatles ve
black sabbath[b] var.
Bende bi parcalarını tavsiye edim :
Since I've been loving you...[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...

[Bu mesaj Albatros tarafından 13 September 2003 21:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

...Led Zeppelin Stairway to Heavendan o kadar bıkmışki konserlerinde önkoşul olarak repertuara almamayı koyuyorlardı.

Eğer bir grup marş olmuş bir şarkı bestelemişse kesinlikle esgeçilmeli ve gruba ait diğer şarkılar dinlenmeli. Hah Led Zeppelin neden büyük bugün dinlediğiniz belki 100 çeşit rock ve blues türevini harmanlayıp hepsine bi yerinden değinmiş ve bu işide çok iyi yapmış bir grup. Onun için "Ayh ben duygulandım Stairway to Heaven dinleyeyim" demek yerine Immigrant Song dinleyin, Bron Y'r Aur dinneyin, Widowmaker dinneyin ne bilim işte dinneyin.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Story of SadButcher"

There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...