Qui Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 Nası ya!? Akciğerlerinden birimi eksik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 İndiriyim bende.. Özellikle şunu dinle diyeceğin bir parça varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 aaa!Led Zeppelin babadır yaa! dinneyin biras ufkunuz genişlesin walla:P çok severim :)[hline] Duke Guybrush turns back!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 tangerine çok hoşuma gidiyo bi dinneyin bide kashmir war onu bilirsin godzillanın soundtrack ında puff daddy sööledi hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 aaa o da süper:) aslında bütün şarkıları şahane!!manyak küsel yani:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 bu arada bu kazaa dedin şey ne ola ki? bende şimdi indiriom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 ossun indirdim walla dursun. i mesh açık zaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 gunn goırmesin bu threadin ilk mesajını:) *eziktir ama mutludur..efendisini arar meraklı gozlerle* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 walla bütün şarkıları dediim gibi süper.teker teker saymaya kalsak ohooo!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 Stairway to Heaven biras ama güsel parça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 liselere edebiyat dersinin yanında populer kultur veya populer cag diye dersler ekleseler mi ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2001 eskiden ingilizce muzik diye bi ders vardi. eski rock sarkilari isleniyordu. super dersti ama cok kucuktum degerini bilemedim. hocanin kasetleri benim metallica kasetleriyle degistirmeyi adet haline getirmistim.cok kotu yapmisim.[hline]"All who would oppose me...beware!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2001 lol, günümüz gençliği rock klasikleriyle tanışıyor :D süpermiş valla... arkadaşlar telaşe yapmayınız, robert plant'in her bir şeyi yerinde, ve diğer arkadaşlarının da (yani: jimmy page, john bonham ve john paul jones), sadece insan üstü bir müzik yapıyorlar o kadar :) sakin olun, sakın sadece led zeppelin IV ile yetinmeyin, mutlaka mutlaka Led Zeppelin I'i de dinleyin, sonra da diğerlerini. uzanın şöyle, gevşeyin.... müzik öğrenin azıcık :) *hoşuna gider bu iş, gaza gelir, "your time is gonna come" koyar teybe bi güzel*[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2001 Emel teyzeden kuzucuklarına müzik öğretileri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Aralık 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2001 Benim de babam dinler led zeppelin bende ara sira dinlerim güzel parcalari var ama benim bildigime göre grup onlar adam falan diye bahsetmissiniz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2001 emaleth, yaşım her ne kadar küçük olsa da, şanslıyım ki onlarla erken tanışabildim.bilmediimis efsanelerden bikaç tane söööler misin ufkumuz genişler hem birbirimize destek oluruz. bu arada led zeppelin bi adam diyil efet,bi grup oluyo.:P[hline] Duke Guybrush turns back!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2001 Led Zeppelin iyidir ama Deep Purple ile tanışmanızda tarafımdan bir tavsiyedir arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Aralık 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2001 Deep purple çok iyidir (Smoke on the water!Fire in the sky!). Ama pink floyd mükemmeldir. ben müziklerine duygularini bu kadar iyi yansitan bir grup görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2001 Deep Purple harbi süperdir hastasıyım:P bide bence asıl adam Jimi Hendrix'tir onun müziğine kendinizi kaptırsınız yani çok ii:) dinneyin,zaten bilmiyen yoktur heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 up yapmasam olmaz bu topic i :)[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ben de taşımasam olmaz[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Süper ya. Ben de bugun konusuldu bunlar zannettim. haha :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Led Zeppelin dinleyin dinlettirin. Stairvay to heaven rock tarihinin en unutulmaz parcalarından biridir.Kızlı ortamlarda tav icin calınan yegane sarkıdır.[ne yazık ki]Sarkının sozlerinde black masking oldugu soylenmektedir.Hatta eksi sozlukde arastırırsanız her cumlenin yorumu yapılmıstır. Ayrıca otel odasında kusmugundan olen Bonzo gelmis gecmis en iyi bateristlerden sayılmaktadır.Moby Dick sarkısında kendini gostermektedir ve hatta ve hatta NY konserinde 12 dakikalık bir davul solo yapar.Jimmy Page inde konserlerde insanı kendinden gecirten 10 -15 dakikalık gitar soloları vardır.Vokalden bahsetmeye bile gerek yok ama bahsediyim cocuklugundan beri blues a hayranlıgı tarzında gorulmektedir. Kasetlerinin kapaklarında hicbir sey yazmamakla birlikte kapak arkasında ki mitos dolu insana urperti veren stereogram, bu adamlar ne yapmaya calısıyor dedirtti. +bilgi sizlere stairway to heaven da malesef flut deil klavye kullanılmıs.moby Dick de bonzo elleriyle de bateri calıyor.Bla bla bla daa anlatcak cok sey var cunku kitaplarını okudum anadolu uni kutuphanesi saolsun.okumak isteyenler 2. kat / KL-517 yanında pink floyd ve syd barret var ingilizcesi olanlar icin beatles ve black sabbath[b] var. Bende bi parcalarını tavsiye edim : Since I've been loving you...[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... [Bu mesaj Albatros tarafından 13 September 2003 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ...Led Zeppelin Stairway to Heavendan o kadar bıkmışki konserlerinde önkoşul olarak repertuara almamayı koyuyorlardı. Eğer bir grup marş olmuş bir şarkı bestelemişse kesinlikle esgeçilmeli ve gruba ait diğer şarkılar dinlenmeli. Hah Led Zeppelin neden büyük bugün dinlediğiniz belki 100 çeşit rock ve blues türevini harmanlayıp hepsine bi yerinden değinmiş ve bu işide çok iyi yapmış bir grup. Onun için "Ayh ben duygulandım Stairway to Heaven dinleyeyim" demek yerine Immigrant Song dinleyin, Bron Y'r Aur dinneyin, Widowmaker dinneyin ne bilim işte dinneyin.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 niye canım o da dinlenir. Kashmir ve Babe de çok meşhur ve güzel şarkılar mesela... darQer gibi olmayalım sonra underground aga filan... :D (no offense)[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar