Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hosting yardımı plzzzz


nightstalker

Öne çıkan mesajlar

Ciddi organizasyon için kaliteli ve dakka başı çökmeyecek hosting servisi bilen var mı? (varsa kendi denediğiniz ve güvendiğiniz bir şirket.)[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
benimde aklıma takılanlar var.
Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ?
All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

söle söle :D[signature][hline][b]cats rulz =)
bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

myhosting.com u seviyorum ben, dll bile çalıştırabiliyosun suncuularında. emailler vürüs ve spam kontrolünden de geçiyo. daha bi ton özellikleri var. (vargonen le tek bi münasebetim oldu o da basit bi email, onu da gıcık bi şekilde cevaplamışlardı ondan kılımm. evet pek kinciyimdir.)[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

- Sattiklari pakette "sinirsiz" veya "unlimited" kelimesini kullanan sirketlere cok dikkat et. Datacenter'larini, referencelarina bak. Kendi sitelerinin, host ettikleri sitelerin response time'larina bak, pingle. Genellikle bu yerler buyuk bir datacenterdan server kiralamis, musteri bulmaya calisan yerlerdir. Kullandiklari mantik bu, onlar ne kadar unlimited deselerde hic kimse belli bir seviyenin ustunde kullanmaz. Rahatsiz olduklari biri varsa da zaten kabul ettigin kontratta seni rahatca atabileceklerini gorebilirsin.

- Sectigin firmanin kendi datacenteri olmasi, bu datacenterin saglam olmasi onemli. Bircok network'e bagli olmasi da sana yarar saglar.

- Bu yukarda dediklerimi turkiyede saglayabilecek cok az yer oldugu icin 8-10 dolara 100-200MB alacagina yurt disindaki firmalara bak, ayni paraya duzgun bir firma bulursan en azindan 5 kati yer ve BW alabilirsin.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...