toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Abicim kaç kişinin ölmüş olması ile bir depremden fazlası olması arasındaki alaka nedir? Bütün olan bir depremdi, depremden fazlası değildi. O kadar insan öldüyse deprem nedeniyle öldü. Ben de İzmit'liyim ve depremi izmitte -sadece son 5 saniyesi de olsa- yaşadım.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Yok yani sanki önemsiz bişeymiş gibi söyledin gibi geldi bana. (Cümle deli oldu ya) Yanlış anlamışım demek ki, pardon.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Androner Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 www.conspiracyarchive.com 'da daha güzel teoriler var. illuminati watches you!
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yok abi önemsiz bişe olur mu hiç =) hayatımın yönünü değiştirdi resmen. olmasaydı neler olacaktı acaba diye düşündüm hep.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 İşte ben yanlış anladım. Geçmiş olsun bu arada, çok korkunç bişey o deprem...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Öne çıkan mesajlar