toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Abicim kaç kişinin ölmüş olması ile bir depremden fazlası olması arasındaki alaka nedir? Bütün olan bir depremdi, depremden fazlası değildi. O kadar insan öldüyse deprem nedeniyle öldü. Ben de İzmit'liyim ve depremi izmitte -sadece son 5 saniyesi de olsa- yaşadım.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Yok yani sanki önemsiz bişeymiş gibi söyledin gibi geldi bana. (Cümle deli oldu ya) Yanlış anlamışım demek ki, pardon.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 www.conspiracyarchive.com 'da daha güzel teoriler var. illuminati watches you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yok abi önemsiz bişe olur mu hiç =) hayatımın yönünü değiştirdi resmen. olmasaydı neler olacaktı acaba diye düşündüm hep.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 İşte ben yanlış anladım. Geçmiş olsun bu arada, çok korkunç bişey o deprem...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar