Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 media player 10 da şarkının sözleri nasıl görebiliyoruz? şarkının sözlerini advenced tag editor de kaydettim. hatta "synchronized lyrics" diye güzel birşey de yapmışlar. ama bunu şarkı çalarken görmek istiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 eet advanced dan eklediysen cıkar.dil secimi falan yapma ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 advenced tag editor de ekliyorum, advenced dediğin o herhalde. eklemede sorunum yok. eklediğim sözleri nasıl göreceğimi bilmiorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 gec cevap veriyorum.gormemistim :) play>captions&subtitles bu acık dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hyr değildi, şimdi gözüküyor, teşeşkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar