Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Merhabalar , Bilgisayar bilimleri öğrencisiyim (üçüncü haftam :) ) ve bize böyle bir ödev verdiler: http://cs.bilgi.edu.tr/pages/courses/year_1/comp_151/homeworks/comp151_homework_02.pdf Benim bilgisayarımda windows xp yüklü ve bu işlerleri yapmak için linuxim yok , linux emulatörü tarzı bir program tavsiye edermisiniz veya benzeri bir çare derdime :)[signature][hline]www.sehitlerolmez.com [Bu mesaj Dalamar tarafından 16 Ekim 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dalamar tarafından 16 Ekim 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 livecd linuxlar onlardan olabilir yada hddnin bi bölümün ayarla bu iş için derim ben[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 linux emulatörü diye bişi olacağına pek imkan vermiyorum ama onun yerine VMWare kullanabilirsin, bilgisayar emülatörü gibi bişi, küçük bi pencerede ayrıcana bi bilgisayar varmış gibi kullanıyorsun. cd yi takıp format atabilirsin linux kurabilirsin. tabi live cd daha kolay bi çözüm olur.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Tak kullan Linux cdsi bulacan.[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 vmware os similator[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 knopix deniyo ona linux un sayfasından çek 500küsür mb yaz cd ye onla boot et linux açılır zati...[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Peanut vardı ufacıklardan... 140MB sanırım...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar