Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İrem-Hayalet Sevgilim[Dream Tv Live] Klip

Gothic

Öne çıkan mesajlar

yanlız harbi cover deli olmuş[signature][hline][b]cats rulz =)
bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fransuxa, 17 Ekim 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
yanlız harbi cover deli olmuş
Cover süper ötesi bişi[signature][hline]Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been river has been poisoned,
Only after the last fish has been caugt,
Only then you find that money cannot be eaten

[/b]PetLine Veteriner Kliniği
Sosyal ağlarda paylaş

KArdfeşim WİNDOWS MEDİA PLAYER DEN İZLİYCEKSİN CODEC LAZIM büyük ihtimal öff[signature][hline][b]cats rulz =)
bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Off ya cover harbi deli olmus kac kere dinledım sıkılmadım :D[signature][hline][b]cats rulz =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...