Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İrem-Hayalet Sevgilim[Dream Tv Live] Klip

Gothic

Öne çıkan mesajlar

said:
DioNea, 14 Ekim 2005 21:22 tarihinde demiş ki:
2sinide indirdim ama olmuyo media playerda codec yükelenemedi diyo izleyenler hangi programla izledi

evet bndede aynı şey oluo.
izleyenler neyle izledi söleyebilirler mi?[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar çalıştıramadım diyorsunuz sanırım DIVX.avi olarak yüklenmiş video 2. partı indiremedim ama şöle söyleyeyim bunu açmanız için Media Player Classic ya da Divx Player 6.0 ı yükleyebilirsiniz.. Google'danda "Divx Codec" diye arattırırsanız her türlü codec'leri bulabilirsiniz..

Bu arada bna 2. partı yüklerseniz çok sevinirim..

Teşekkürler..[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Sosyal ağlarda paylaş

aşırı kasmış kendini begenmedim.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Ama klip hakikaten cok güzel olmus klip diil zaten şarkı cok guzel[signature][hline][b]cats rulz =)
biliyo neyın ne oldugunu artık hersey duzenıne gırıcek ınsallah ama o kendıne guvenmıyomus daha once bırısı canını yaktı sanırım anlatmıyo bana bu kadar gözyaşından sonra işler oluruna varsın lütfen allahım lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...