Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 2. part ' ı yenilerseniz sevinirim.. yüklenmiyor çünkü hep bekliyor.. teşekkürler..[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 2sinide indirdim ama olmuyo media playerda codec yükelenemedi diyo izleyenler hangi programla izledi[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben sevemedim bu şarkıyı be kızın seside bi cırtlak zaten.okulda herkesin telefonunda var bundan=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Niye YÜXEXES? Rock mı Metal mi? : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: 2sinide indirdim ama olmuyo media playerda codec yükelenemedi diyo izleyenler hangi programla izledi[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: arina, 14 Ekim 2005 21:26 tarihinde demiş ki: ben sevemedim bu şarkıyı be kızın seside bi cırtlak zaten.okulda herkesin telefonunda var bundan=) :tup:[signature][hline]Where are you when i need you? Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: DioNea, 14 Ekim 2005 21:22 tarihinde demiş ki: 2sinide indirdim ama olmuyo media playerda codec yükelenemedi diyo izleyenler hangi programla izledi evet bndede aynı şey oluo. izleyenler neyle izledi söleyebilirler mi?[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: -Cleglaw-, 15 Ekim 2005 01:06 tarihinde demiş ki: Niye YÜXEXES? Rock mı Metal mi? : / Ya bunun türü ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bu videoyu izleyenler nasıl ve hangi programla izledi bi söyleyin pls[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bende açılmıyo sen winamp 5mi kullanıyon[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ya arkadaşlar çalıştıramadım diyorsunuz sanırım DIVX.avi olarak yüklenmiş video 2. partı indiremedim ama şöle söyleyeyim bunu açmanız için Media Player Classic ya da Divx Player 6.0 ı yükleyebilirsiniz.. Google'danda "Divx Codec" diye arattırırsanız her türlü codec'leri bulabilirsiniz.. Bu arada bna 2. partı yüklerseniz çok sevinirim.. Teşekkürler..[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: -Cleglaw-, 15 Ekim 2005 11:17 tarihinde demiş ki: said: -Cleglaw-, 15 Ekim 2005 01:06 tarihinde demiş ki: Niye YÜXEXES? Rock mı Metal mi? : / Ya bunun türü ne? biri söyleyene kadar devam etcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 pop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 aşırı kasmış kendini begenmedim.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 slow turkce pop diyebiliriz sanırım =)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Cintonik, 15 Ekim 2005 23:43 tarihinde demiş ki: aşırı kasmış kendini begenmedim. oyle diyosunda kızın belki de ilk canlı yayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindnightmare Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yaw way anasını satiim :)) herkes daa yeni yeni dinlioo..2 senedir war bende iremin şarksıı :)) ark ımın eski kız ark ıydı ...eski cktıı çocuun adı da caN dı bilgi istiyorsanız bana gelin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindnightmare Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 2.bölümü indirmeden açilmiomu bu yawss :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindnightmare Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 YAW BU NASI İŞ SİZDE WİDEO AÇİLMİOR BENDE RAR AÇİLMİOR NASI İŞ YAAA...İNDİRİOM DİER RAR PROG LARINI AÇİOR İREMİ AÇMİOR NAPCASS BEA :( BİRİNİZ YARDM EDİN... :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 caps süx[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 süx ki ne süx fransüx : )))[signature][hline][b]cats rulz =) biliyo neyın ne oldugunu artık hersey duzenıne gırıcek ınsallah ama o kendıne guvenmıyomus daha once bırısı canını yaktı sanırım anlatmıyo bana bu kadar gözyaşından sonra işler oluruna varsın lütfen allahım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Ama klip hakikaten cok güzel olmus klip diil zaten şarkı cok guzel[signature][hline][b]cats rulz =) biliyo neyın ne oldugunu artık hersey duzenıne gırıcek ınsallah ama o kendıne guvenmıyomus daha once bırısı canını yaktı sanırım anlatmıyo bana bu kadar gözyaşından sonra işler oluruna varsın lütfen allahım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindnightmare Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yahu kafayı yicem hangi prog la açtniz a.q :D :D :D :D söleyiiiiin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 dün tekrarı vardı yüxexes in orda üzledim ben[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: toggie, 14 Ekim 2005 15:29 tarihinde demiş ki: http://rapidshare.de/files/4352469/51_PromiL_-_Hayalet_Sevgilim.mp3.html thx you babsi =) link için saol[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar