Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Neptulon avrupa serverları içinde PVE adına ilk sırada yer alıyor. Neptulon'da 4 büyük guild var. Alliance tarafında The Dark Embrace ve Furious (home home sweet home ^^), Horde tarafındaysa Imbalanced ve Flare nerf öncesi SWP temizleyen başarılı guildler. EU - Neptulon SWP: 17 [ 4 ] - BT: 38 [ 28 ] - MH: 40 [ 29 ] - TK: 46 [ 31 ] - SSC: 44 [ 32 ] y [x ] Y= Progress yapan guild sayısı. X= Tamamlayan guild sayısı. Yeni patch sonrası bu sayı kısa süre içinde artacaktır çünkü SWP artık şaka gibi oldu 2 saatte full clear yapılabiliyor. Oyuncu popülasyonu ağırlıklı olarak Bulgar ve Yunanlılardan oluşmakta. Aklıma başka bir detay gelmiyor, herhangi bir sorun varsa sorabilirsin. Bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 WOTLK ile birlikte bu servera geçicez bi arkadaşımla ben warrior o paladin , pve bakımından çok iyimiş bu server evet , güzel olcak gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Yeni patch ile beraber buraya migrate ettirenler kapalı hesaplarını açıp tekrar geri dönenler ya da yeni başlangıç yapanlar oldukça fazla :) En iyi pve realmı olması sebebiyle epey gelen var. Ayrıca Alliance Horde oranı neredeyse eşit bununda epey etkisi var. Rampage grubuna dahil olduğu için arena sebebiyle gelende çok. Bunlar üstüste gelince bir anda yığılma oldu sanırım. Raid esnasında oyundan düşen bir arkadaşın tekrar login olması tam 17 dk sürdü. Gün içerisinde iyi olduğu söyleniyor fakat akşam 21 civarında bir yığılma söz konusu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zooz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Merhaba arkadaşlar, bende seve seve aranıza katılabilirim Neptulon serverinde lvl 70 Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Burda oyniyanların nicklerini alayımda yeni hunter kasıyorum lvl 20 oldum , irtibata geçelim her türlü boost xD vs konusunda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Hoşgeldin ^^ Paladin kasar insan hazır op olmuşlar ne güzel 2 vuruşta kesersin herkesi hunter açmaya ne hacet ? :) Nessarien nickim birşeye ihtiyacın olunca dürtebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ally olsam eyvallah da blood elf açtım :D bide hunter hep istemiştim şöle güzel güzel en uzaktan dps imi yapayım kimseye bulaşmıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 O zaman kaçarı yok corpse camp yapıcam blood elf açtığın için. Nick neydi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Neithan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Tamam adını kara listeme ekledim, halin yaman ^^ Birşeye ihtiyacın olursa ö.m atabilirsin faction sorun değil :P Umarım tek başına başlamamışsındır Neptulon solo lvling için ilerleyen levellarda can sıkıcı olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Tek başıma başladım ama bişi olmaz boşver ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Neptulon gerçektende oynanacak gibi değil lagtulon olduğu günlere geri döndü. TBC ile en iyi pve realmı ünvanını yakalaması oldukça fazla transfer almasına sebep oldu ne kadar guild varsa geldi. Tamamen Blizzard'ın hatası. Madem serverların bunu kaldıracak alt yapısı yok ne diye popülasyona daha önceden sınır koymadılar ve ne diye onca transfere müsade ettiler. Özellikle Achievement sistemiyle beraber serverlar iyice tökezledi. Neptulon'da Bulgarlar yeterince can sıkıcılık yaratırken birde artan popülasyon, instance lag, zone lag ve saat 19 itibariyle başlayan login sırasına daha fazla dayanamayıp Jaedenar'a geçiş yaptık. Horde tarafındaki en iyi iki guild Imbalanced ve Flare'de geçiş yaptı. Büyük ihtimalle The Dark Embrace'de geçiş yapacaktır. Böylece geriye yine iyi guildler kalsada Neptulon popüler guidlerini kaybetmiş olacak. Hani olurda burada oynamayı düşünen varsa diye realm hakkında kısa bir bilgilendirme yapayım istedim. İyi günler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Nedir durumu serverin bu aralar ? Horde'a migrate etmeyi düşünüyorum. Ally Horde oranı 3:1'miş sanırım ben de horde'a geçmeyi düşünüyorum ama biraz yorum alsam iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 çok ciddi bi dengesizlik yok ally:horde konusunda, bide son zamanlarda migrate eden guildler oldu neptulona ondan önce pve baya ölüydü azcık canlandı. gerçi sen pvpcisin sanırım, bglerde genel bi horde üstünlüğü oluyo AB/wsg gibi yerlerde. AVde değişiyo alliancela baya kazandığım oldu. edit: ha bir de PuGları merak ediyorsan, baya kötü. iccde saurfangde öteye geçicek raid bulmak baya zor guildin yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Bana zaten Saurfang lazım : ) PuG bulmakta zorluk çekiyor musun genel olarak peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Burning legionın bulgar versiyonu wispy oraya gitmeni pek tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 lag durumu güzel ben ally oynuyorum her yere pug var icc25man totgc falan pug var ama gearscore manyagı oldu server lag durumu iyi ama hordenın durmunu bilemicem lich king kesen vardı gecen hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 pve progress te 2 guild kesti normal lich king 25man. neyse pug sormuşsun, aslında baya pug dönüyo yani grup bulmakta zorlanmazsın. ama iyi grup bulmakta zorlanırsın hehe, eğer sabırlıysan pugla da yaparsın icc 10/25 en azından ilk wingleri. 10mande zaten en kötü puglar bile ilk wingi temizliyo nerdeyse. sırf puglarla ilvl264 gear dizen veya 2xBryntroll alan arkadaşım falan vardı yani hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar