Qui Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 first!1111one1!!1 Warsong'dan Shab buraya geçti.. [signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] [Bu mesaj Qui tarafından 29 Eylül 2005 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 hayırrrrrrrrrrr ilk ben mesaj atıcaktım :( :P[signature][hline]WoW Neptulon (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: A great number of characters have already migrated to Neptulon from Daggerspine and Warsong. Due to the very sharp rise in population on Neptulon we will keep a very close eye on the population numbers from now on. Migration will still be open between 03:00 and 15:00 CEST Thursday September 29th, but migration to Neptulon may close at any time after that. If you are dead set on migrating to Neptulon, Thursday September 29th may be your last chance. 15:10'da hala açıktı.. Acele edin 30dk kaldı.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] | Crook[Al'Akir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Warsongdan bende geçtim :=) Ramoth : Möööööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kizilbaron Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bende geldim buradayım (Redbaron) Edit : Nick [Bu mesaj Kizilbaron tarafından 29 Eylül 2005 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Update: We are closing migration from Warsong to Neptulon and changing the destination realm for Daggerspine from Neptulon to Twisting Nether. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 koskoca paticikte yokmu başka neptulonda olan :)[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Warsong'daki çileden bıkarak ben de ilk gün buraya geçtim. Geçer geçmez de guildle hemen gidip (Black Dawn) Magmadar'ı kestik :D. Hem yeni bir guild olması (en azından bu sunucuda), hem de tecrübesiz arkadaşların çoğunluğu oluşturması bizi daha da sevindirdi tabi. Arcanite Boots'u kaçırmam işin trajik yanı :).[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Blackdawn hakkında biraz bilgiverirmisin? Ben genelde PVP ye ağırlık veren bir guild arıyorum şuanda Good Omendayım fazla bir etkinlik göremedim şimdiye kadar. Dnu ya gireyim dedim adamlar KPSS ile memur alıyorlar sanki[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Neptulon Server'ında Guild'imizi kurmuş bulunmaktayız Herkeze kapımız açıktır şu anda 14 turk member ımız var bilgi ve ulaşım için oyundan /Redbaron yada /Evil[signature][hline]WoW Neptulon (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kizilbaron Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 :) warsong da ruslardan sonra burası daha iyi geldi... genelde PvP amaçlı oynuyoruz... /w Redbaron /w Evil[signature][hline]WoW EU - Neptulon Tauren Shaman [Bu mesaj Kizilbaron tarafından 02 Ekim 2005 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Revell, 02 Ekim 2005 11:24 tarihinde demiş ki: Blackdawn hakkında biraz bilgiverirmisin? Ben genelde PVP ye ağırlık veren bir guild arıyorum şuanda Good Omendayım fazla bir etkinlik göremedim şimdiye kadar. Dnu ya gireyim dedim adamlar KPSS ile memur alıyorlar sanki Revell; Black Dawn bu sabah itibariyle Revert (adı yanlış yazmış olabilirim) adını alarak 3 farklı dost loncayla birleşti. Ben de ilk başladığımda Good Omen'daydım ama dediğin gibi pek bir etkinlik yapılmıyor. Revert'de düzgün olarak her haftasonu MC raid var (5dk sonra başlıyor). Bunun yanında haftaiçi 2 gün de Zul'Gurub yapılacak (birini geçen hafta yaptık). Şu ana kadar girdiğim loncalar içinde en iyisi diyebilirim. Ne var ki sanırım alımlar durdu. Yine de biraz ısrar ederim gelmek istersen. Oyundaki ismim Tetrandraus.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caitiff Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bende Sanırım burdayım :) Rannoch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bu arada loncanın adı Revert değil Repent :)[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yok mu başka :([signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Twilight's Hammer dan –> Neptulon a transfer açılıyor bu gece , Twilight's Hammer daki horde arkadaşlarımıza Guild (Revenge) imizin kapıları her zaman açıktır bilgi için /send Evil /send Redbaron[signature][hline]WoW Neptulon (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kizilbaron Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 TH de horde olduğunu sanmıyorum ama yinede olduğunu varsayıp bekliyoruz :)[signature][hline]WoW EU - Neptulon Tauren Shaman [Bu mesaj Kizilbaron tarafından 17 Ekim 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Evet TH'da Alliance üstünlüğü var. Bir an önce gelseler de denge sağlansa. BG'ler de saatlerce beklemekten sıkıldım (bu aralar biraz düzeldi ama :)).[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kizilbaron Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ally tarafında bg de takılan 2-3 group var... onun dışında kimse girmiyor... 1 group varki zaten onların kazanamadığı ab yükzesi çok düşük...[signature][hline]WoW EU - Neptulon Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 ölmüş server galiba ? yaşayan arkadaşlar son server durumu hakkında bilgi verebilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 6-7 arkadaş 2 gün once başladık burada guild bilem kurduk katılmak isteyen arkadaşlar varsa aramızda gormekten memnun oluruz suan guildde 10-11 kişi fln var 25 likler icin adam toplamaya calısıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Szasstam said: ölmüş server galiba ? yaşayan arkadaşlar son server durumu hakkında bilgi verebilirmi ? 6 ay önce oyunu bırakmadan evvel epey sağlamdı sunucu. Horde tarafında Imbalanced var mesela (dünya'da iyi yerdeler), benim eski loncam Underrated var. Alliance daha şanslı Furius filan gibi 5-6 iyi lonca vardı. Tabi 6 ay içinde ne olmuştur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 yokmu burada bir türk guildi veya oynayan arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 war mı burada oynayan pati? burning steppesten adauctus guildi olarak buraya migrate ediorzda bi soriim dedim. oyuncular olarak ii bi server dio herkes. ayrıca iide progressi war sanırım. burada oynayan warsa biraz daha bilgi werirse cok mutlu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 6-7 ay öncesine kadar Neptulon'daydım ben de. Lonca olarak Avrupa'daki 2-3 loncayı barındırıyor. Imbalanced, Bad Omen (gerçi bu transfer oldu diye duydum) ilk aklıma gelenler horde tarafında. Alliance'da da yanlış hatırlamıyorsam 5-6 tane Avrupa'da ilk 100'e filan giren lonca var. Tabi geri kalan insanlar ne yapıyor, heroic mi yapıyor dersen; her iki factionda da en az 10 tane memnuniyetle katılabileceğin lonca var ki bunlar, yukarıda saydıklarının 1-2 boss arkasından geliyorlar. Yani diğer sunucular gibi korkunç bir uçurum yok arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar