MaJeste Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 uzun zamandır KE ana sitesine giremiyorum ama başkalarından giriliyomuş diye duydum (birkac ayar değişikliği yaparak) bunu bilen varmı acaba?
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 arama yaparsan bulursun kocum.[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 www.download.com a gir .search'a proxy switcher yaz. indir onu ordan .bi ülke seç switch yap .ko sitesine gir bu kadar[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Archy_Firestorm | Assassin | Knight Online Omerta
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bu proxy switcher hide ip gibi paralı fln deil di mi?[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 değil. çatır çatır milyon tane proxyi kullanıyosun :D[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Archy_Firestorm | Assassin | Knight Online Omerta
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yalvarırım biri bana o programdan hangi ülkenin ipsi ile girebildiğini söylesin... delircem burdaaaaa :(:(:(:( :hrr::hrr:[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
Öne çıkan mesajlar