MaJeste Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 uzun zamandır KE ana sitesine giremiyorum ama başkalarından giriliyomuş diye duydum (birkac ayar değişikliği yaparak) bunu bilen varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 arama yaparsan bulursun kocum.[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: Knights Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 www.download.com a gir .search'a proxy switcher yaz. indir onu ordan .bi ülke seç switch yap .ko sitesine gir bu kadar[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Archy_Firestorm | Assassin | Knight Online Omerta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bu proxy switcher hide ip gibi paralı fln deil di mi?[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 değil. çatır çatır milyon tane proxyi kullanıyosun :D[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Archy_Firestorm | Assassin | Knight Online Omerta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yalvarırım biri bana o programdan hangi ülkenin ipsi ile girebildiğini söylesin... delircem burdaaaaa :(:(:(:( :hrr::hrr:[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar