neoras Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Herkeze merhaba..ben oyuna yeni başladım horde olmak istiyorum ama hangi servera giriceğimi bilmiyorum.MC,ZG ve benzeri raidlerin yapılabildiği bir guild varmı?cevap atarsanız sevinirim!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bence daggerspine.hem türkler oldukça fazla.sana yardımcı okucak birini bulursun.nickinin sonuna tr eklersen biri görür mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 puahuay nickin sonuna tr mi eklesin night online mı bu abi ben görsem selam bile vermem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 abi knight taki gibi aşalamıyolar.bnm sonumda tr war we hiç bi tepki almadım su ana kadar.knight olsa neyse ama wow da böle bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ahaha sonunda dk yazan adamları saysam BL serverı kadar adam çıkar :) Denmark rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 orası kesin.ama bazı türkler harbiden ezik.knightta ban olan adamların %80 i türk!!puhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ne bilim rp server olmasa bile biraz oyunu rpg gibi oynamak lazım yoksa çok cıvıyor heralde karakteri osman_tr diye açan bi adamdanda bu beklenemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Gerab, 17 Ekim 2005 22:00 tarihinde demiş ki: puahuay nickin sonuna tr mi eklesin night online mı bu abi ben görsem selam bile vermem :D aynen lol[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 öle tabi.ama wow gibi bi oyunda tr koymanın bi sakıncası yok.aman isminizi yazıp sonuna tr koymayın.baska bi nickin sonuna tr koyun.o kadarda cıvıtılmaz yani.knight ne wow ne!bn knight wowdan güzel dienlere gıcık oluyorum abi ya!bu knight cılar delirtir adamı walla!gıcık insanlar!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neoras Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 prieast_mert:oyundaki nickin ne?sana nasıl ulaşabilirm?benle beraber 2 arkdaş daha var,hepberaber başlığcaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 valla The Maelstorm'da yeni bi oluşum var oraya bi bak istersen , birçok tecrübeli oyuncu tekrar başladılar , baya bi düşük level'lı adam olduğu için rahat yardım bulursun. buraya bi bak[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." [Bu mesaj FreEmoon tarafından 17 Ekim 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar