pigeon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ben adres verdiğin mesajdan beri bakmamıştım. cevap için sayfa açıktı ama tel. gelince araya süre girdi. ben yazana kadar 10 tane yazılmış tabii. :([signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 fazla bilimkurgu izlemisim sen :)[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: pigeon, 17 Ekim 2005 14:40 tarihinde demiş ki: ben adres verdiğin mesajdan beri bakmamıştım. cevap için sayfa açıktı ama tel. gelince araya süre girdi. ben yazana kadar 10 tane yazılmış tabii. :( hadi len 2 gun oluyor ben yazali neyse daha kahvalti etmedim gucum yok tirsma :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: vimpir, 17 Ekim 2005 14:32 tarihinde demiş ki: said: Ragnar, 15 Ekim 2005 16:58 tarihinde demiş ki: Ripe.net teen bakarsan adsl kullanıcısı ise şehri öğrenirsin ip pool hangi şehirse yazar. [Bu mesaj Ragnar tarafından 15 Ekim 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] afedersin arkadasim ama sana hadi len demek zorundayim :), ben ankarada oturmuyorumki :) sevgili çok bilmiş kardeşim :) demekki bulunduğun yerde bir gateway yokkuş ondan ankara çıkmış poolun[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya yazdiklarimi oku ondan sonra yorum yap lutfen mumkunse en bastan oku ki birbirimizi yanlis anlamiyalim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yanlış anlaşılacak bir nokta yokki sevgili arkadaşım sen ankarada oturmadığı belirtmişssin bende bu açıklamayı yazmışım[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 gayrettepe yazıor yukasrda[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: PrudenT, 15 Ekim 2005 00:29 tarihinde demiş ki: netname: TurkTelekom descr: ADSL-ALC-Izmir-Dynamic Pool country: tr [signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bulabilirsin zor deil arastir ogren veya p.m olarak atabilirsin ne telekomda olman sart nede hackerlik yapman sart who isden ip servis areasini bulursun area codelari telekomda subelerinde var gidersin bakarsin hangi code nerede diye oraya gidersin 118 ararsin o bolgedeki aradigin kisinin ev numarasini istersin gidersin bulursun bukadar ha baska yolu daha var ama uzun hikaye ama yinede bulabilirsin..[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 http://www.download.com/AY-Spy/3000-2648_4-10191290.html?tag=lst-0-2 ;)[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar