patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 merhaba yeni yazici almak istiyorum ne önerirsiniz... amaç internetten falan bilgileri yazdirip saklamak ya da e book falan bastirmak genelde yazı ama resimlerde iyi olsa iyi olur... aklımda benq veya hp var.....ne dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 HP 610C :-P Bu aralar printer fiyatları orjinal bi sitah-beyaz + renkli kartuş fiyatına yakınmış galiba. Bizim bi arkadaş kartuş alıcaktı baktı çok pahalı yeni yazıcı aldı. Eskisini de bilgisayarcıya satılık olarak bıraktı üstelik. daha Kârlı yenisini almak sanırım[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Hp al. neden al? Kartuşlarının büyüklüğü iyi kalitesini zaten tartışmam. sağlam oluyolar genelde. sık kullanım için iyi =) ben gayet mutluyum :-)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 canon almanı öneririm. özellikle kartuş fiyatları diğer markaların çok çok altında. bende ip pixma 3000 var, çift taraflı baskı özelliği yüzünden seçmiştim bunu. çok da memnunum, fiyatı da çok uygun. ben alırken 250ytl falandı, şimdi 150ytl ye falan düştü sanırsam.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 peki lazer yaziciyla mürekkepliler arasinda ne fark var?çözünürlük falan gibi ayarlarida oluyomu bu yazicilarin? bir de bir mağazada benq diye bir marka gördüm çok ucuzdu kampanyaları varmış sanırım...bu markayı tanıyan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Okumadım pek üşendim ama e-book çıktısı fln alacaksan lazer yazısı almalısın çünkü; Lazer çıktıları daha uzun ömürlüdür. Mürekkep gibi değildir. Aynı zamnda çok daha kalitelidir. Lazer yazıcılarda toner denilen toz benzeri bir madde kullanılır. Bu toz yüksek ısı altında eriyip kağıdın içine işler. Daha ayrıntılı bilgi için pm atabilirsiniz :) Aynı zamanda lazer yazıcılar 1 kutu toner ile 1000 sayfa kadar basabilir. İlk çıktığı zamanlarda bile böyleydi. Şimdi daha fazla bile olabilir. Peki mürekkep doldurur gibi toner doldurabilir misiniz ? Evet mümkün. Yenisini almak daha iyidir ama çok pahalıdır tonerler. Toner kutusunu söküp, aynı cins toner bulup sonrasında ise toner kutucuğunun bir kenarını delip doldurduktan sonra sağlam bir bant ile yapıştırabilirsiniz. İşlemi kendiniz yaparsanız kedinlikle ağızlık kullanın. Çok ince toz halindedir. Yuttuğunuzu bile farketmezsiniz ama ciğerlerinize çamur dolmuş gibi olursunuz. Ööle işte : p[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar