Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PRINTER için ne önerirsiniz

patateskabak

Öne çıkan mesajlar

HP 610C :-P

Bu aralar printer fiyatları orjinal bi sitah-beyaz + renkli kartuş fiyatına yakınmış galiba. Bizim bi arkadaş kartuş alıcaktı baktı çok pahalı yeni yazıcı aldı. Eskisini de bilgisayarcıya satılık olarak bıraktı üstelik. daha Kârlı yenisini almak sanırım[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Sosyal ağlarda paylaş

Hp al.

neden al?
Kartuşlarının büyüklüğü iyi
kalitesini zaten tartışmam.
sağlam oluyolar genelde. sık kullanım için iyi =)

ben gayet mutluyum :-)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Sosyal ağlarda paylaş

canon almanı öneririm. özellikle kartuş fiyatları diğer markaların çok çok altında. bende ip pixma 3000 var, çift taraflı baskı özelliği yüzünden seçmiştim bunu. çok da memnunum, fiyatı da çok uygun. ben alırken 250ytl falandı, şimdi 150ytl ye falan düştü sanırsam.[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

Okumadım pek üşendim ama e-book çıktısı fln alacaksan lazer yazısı almalısın çünkü;

Lazer çıktıları daha uzun ömürlüdür. Mürekkep gibi değildir. Aynı zamnda çok daha kalitelidir. Lazer yazıcılarda toner denilen toz benzeri bir madde kullanılır. Bu toz yüksek ısı altında eriyip kağıdın içine işler. Daha ayrıntılı bilgi için pm atabilirsiniz :)

Aynı zamanda lazer yazıcılar 1 kutu toner ile 1000 sayfa kadar basabilir. İlk çıktığı zamanlarda bile böyleydi. Şimdi daha fazla bile olabilir.

Peki mürekkep doldurur gibi toner doldurabilir misiniz ? Evet mümkün. Yenisini almak daha iyidir ama çok pahalıdır tonerler. Toner kutusunu söküp, aynı cins toner bulup sonrasında ise toner kutucuğunun bir kenarını delip doldurduktan sonra sağlam bir bant ile yapıştırabilirsiniz.

İşlemi kendiniz yaparsanız kedinlikle ağızlık kullanın. Çok ince toz halindedir. Yuttuğunuzu bile farketmezsiniz ama ciğerlerinize çamur dolmuş gibi olursunuz.

Ööle işte : p[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...