arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 öksürerek yazıyorum ben bu satırları hislerim ellerimde açıklamaya korkar bir biçimde titriyor .. bitmek bilmez bir tutku bu zorunlu ve zevkli yaşam şekli... ağlayarak yazıyorum bu paragrafı canım yandıkça hızlanıyor kalbimin atışı tık tık-tık tık...duyacak kadar kuvetli.. ve kan ağlayan bedenimle son bir dans bu... nefes alışım değişti şu anda son derece sinirle ve hınç la yazıyorum bu sefer ritim bedenimi kaplamış haykırıyor gözlerim ama susuyorum ben.. bu sefer umutlu biriyim bu harflerle.. ölsemde kurtulsam demek bile kendimi kurtarmaya yönelik kurtulacağımdan umutluyum kendimden.. ve acımazsızca bekliyorum ilaçlarla bile olsa... bu sefer üzgün ve kırılmış yazım çok ihanet yazış biçimimi değiştirmiş ve içten içe ağlayan ben geçmişi düşünürken.. hastalıklı bir paragraf... öksürerek..başlangıçtaki gibi başa döndüm demek bu hiç değişmedimki...[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 güzel bu. beğendim. ps: baya üretkeniz bu aralar =)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sana şiddetle diğer topicteki önerimi tekrar öneriyor (ne salak bi cümle oldu ya :)) düz yazı dene , şiir den daha başarılı olacağına eminim not:yanlış anlama şiir lerinde güzel ama, düz yazıya bir eğilimin olduğunu hissetiriyor bana :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 17 Ekim 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 şu aralar baya uzun bi yazı hazırlıyorum..o bitince geçicem buraya..[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 zgrw ye biraz katılıyorum ama biraz çalışsan şiir de iyi olabilir[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bu arada kendi yazımı okuyup utandm :) mükemmel bi noktalalama hatas yapmışım :) demekki özensiz yazınca böyle oluyor :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Çok günlük gibi olmuş bi dolu paragraf ama bizi herhangi bir yere götürmüyor. Sadece okuyorsun ve hiç bişi elde etmiosun. Sadece anlamsız bi şekilde "aa bak çok kızmış, üzülmüş, vs" diyorsun devamında hiç bişi kalmıyor şiirden. Hani "sorma" dinlersin sora bi kızgınlık kalır ama o kızgınlığın nedeni vardır yada "face of melinda" dinlersin melankolik kalır ama nedeni vardır, burda yok. Bir şey söyleyeceğim aynı kelimeyi çok kullanırsan ona yüklediğin anlamlar yavaşça solabiliyor. İki şiirinde de hastalık temasını çok fazla kullanmışsın.[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece, Gittiğim yer geldiğimden farklı. Aslında hep buradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 zorunlu ve zevkli yaşam şekli... bu sözler şiirin ana hattı benim için çok sevdim[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 çok hoş olmuş..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hastalıkla ilgili olmasının sebepleri var...[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar