_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bildiiniz gibi pre paid kartların gelişi yalan oldu madem ole bana elime cok cabuk cardı gonderecek bi iki site solerseniz sevinirim onceki konularda da yazılmıs 1 2 siter ama ben cok cabuk olsun istiyorum. tabi diceksiniz orayada card nosunu veriyosun ne fark etti ordada işte ben deil başkası alcak baskasının kartından yane o bakımdan.[signature][hline]Old Kingdom...
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yanılmıyosam yapı kredinin net card diye bir sistemi war.yani kredi kartın sanal bi kart olucak.istersen bi şansını dene.öbür türlü eline kredi kartı gecmesi için çok beklersin.
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sanal karta basvurdum credi card isteniyor benim istediim pre paid card zaten credi card arkımınkiyle bi tane alcam netten[signature][hline]Old Kingdom...
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 walla cok cabuk bulman biraz zor.bence en az 3 hafta beklersin.3 haftadan önce gelicek bulamassın heralde.
Öne çıkan mesajlar