_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bildiiniz gibi pre paid kartların gelişi yalan oldu madem ole bana elime cok cabuk cardı gonderecek bi iki site solerseniz sevinirim onceki konularda da yazılmıs 1 2 siter ama ben cok cabuk olsun istiyorum. tabi diceksiniz orayada card nosunu veriyosun ne fark etti ordada işte ben deil başkası alcak baskasının kartından yane o bakımdan.[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yanılmıyosam yapı kredinin net card diye bir sistemi war.yani kredi kartın sanal bi kart olucak.istersen bi şansını dene.öbür türlü eline kredi kartı gecmesi için çok beklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sanal karta basvurdum credi card isteniyor benim istediim pre paid card zaten credi card arkımınkiyle bi tane alcam netten[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 walla cok cabuk bulman biraz zor.bence en az 3 hafta beklersin.3 haftadan önce gelicek bulamassın heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar