MaJeste Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bence arkadaşı yanlış anladınız kotu bir niyeti olmadan bu topiği actığını dusunuyorum ben oyunda yapılan hilelere gelince herkez yapmasada buyuk coğunluk bişeyler yapmıştır 70 lik adamlar kek kullanarak 3224424 kişiye tanklık yapıyo bu tabiki adil değil ama bunu engellemenin bir yolu yok herkezin eğlence anlayışı farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bende kötü bir niyeti var demedim zaten, sadece bazı kişileri efsaneleştirmenin bir anlamı yok. Burdaki herkes bazı şeyleri teker teker yaşadı. Ayrıca o isimlerden hacklenen yokki,en azından ben hacklenmedim,rapboyz da hacklenmedi,aresmajere in de hacklendigini sanmam. Ama fatihkaraca hacklendim diye yazmıştı bir aralar doğru hatırlıyorsam? Burası traji komik galiba ha? Hack yemek kolay bişey değildir,extra çaba sarfetmeniz gerekir. Evden oynayıp abuk sabuk sitelere girmeyip nispeten düzgün bir sifre ve mail adresi ile düzgünde bir arkadas cevrenle hack yiyemezsin. Tartıştığımız şeylere bak ya,ota boka 10 satır cümle yazıyoruz,giden 5 dk ya yazık valla.Oynayalım işte oyunumuzu paşa gibi. Falan fistan,sıkıntı yani. Öpüyorum herkesi :)[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Yumurta sana dokunuyorsa,sende git tavuga dokun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Asla Hack yemedim açıkcası Macro kullandım ama oyuna ilk başladığım dönemler abyss de loot macrosu idi. :) Ama görüşlere saygım. Kimse ile tartışmak yada karşılık vermek için yazmıyorum bunu hepinizi seviyorum :)[signature][hline]Server: Ares LvL: 64 (X) Clan: - Race: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar