Aculeus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 1.80 full patch linki bilen varmı millet silip tekrar yüklemek zorunda kaldım blizz downloader da cözemediğim bi sebepten dolayı yükleme yapmıo bi türlü... Not:Bi kaç gündür nete girmiyorum bakamadım eğer linki koyduysanız şimdiden kusura bakmayın =)[signature][hline]Realm:Kor'gall Faction:Horde Race:Troll Clas:Mage Guild:Lok Tar Ogar Level:45~55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aculeus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Cewap weren olmamış bi allahın kuluda bilmio mu be neyse ben buldum zaten buyrun arkadaslar ihtiyacı olanlar warsa.... http://www.wowguru.com/patches/archive.php?l=enGB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 forumda arama yapsan linki attığımı görürdün.. Belkide bu yüzden kimse cewap vermemiştir[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar