kafadar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 slm arkadaşlar benim bi sorunum var.K.e sildim ve birdaha yükledim lanchdan pachtleri indirdim 1302'ye kadar sonra lanchdan starta basdım... oyuna girdiğinde şöle hatalar verdi. Data/zones.tbl Data/uls_us.tbl Data/fx.tbl gibi hata tablosu çıkdı ve işin içinden çıkamadım help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bu konu hakkında bi kişi daha topic açmıştı bi gözatsanda topic kirliliği yaratmasan.[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafadar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 tmm arıyacağım ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mr_crafty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bende de aynı sorun var.arama yaptım ama bişi bulamadım.biri burdan nasıl halledileceni söleyebilirmi. şimdiden teşekkürler[signature][hline]çok sinirliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: kafadar, 16 Ekim 2005 11:56 tarihinde demiş ki: slm arkadaşlar benim bi sorunum var.K.e sildim ve birdaha yükledim lanchdan pachtleri indirdim 1302'ye kadar sonra lanchdan starta basdım... oyuna girdiğinde şöle hatalar verdi. Data/zones.tbl Data/uls_us.tbl Data/fx.tbl gibi hata tablosu çıkdı ve işin içinden çıkamadım help me tıpatıp aynısı bende de var şu an :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mr_crafty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 o dosyaları 1288 patch den kopyala yapıştırla düzelttim oldu . bu seferde o hatayı vermiyor ama k2 network yazdıkdan sonra takılıp kalıyo:D[signature][hline]çok sinirliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 KE Upgrade Launcher dan olmuyor. patch1298 bunu bulmanız lazım ondan sonra duzeliyor.Yada tamamen KE yi download edeceksınız siteden.Ben boyle duzeltmıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafadar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 birisi şuraya bütün pachtlari indirebilecemiz bi int. sitesi koysun..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: kafadar, 16 Ekim 2005 21:59 tarihinde demiş ki: birisi şuraya bütün pachtlari indirebilecemiz bi int. sitesi koysun..! 9073298672309 kes werildi ftp sitesi ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 40k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 for ex : ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 40k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaJeste Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 beyler bişey sorcam zzz butun patach leri bulmamıza yardımcı oldı fakat ben şimdi tam olarak ne yapmalıyım 1298. patch i mi yuklemem gerekiyo? şu anda KE bende 1302 ye kadar yuklu durumdacevap gelirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaJeste Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Beyler hala gereken bilgiyi kimseden alamadım. Bilen birisi varsa lutfen yardım etsin sorunum tabi ki ''data''[/b] hatası. 1 haftadır oyuna giremiyorum. En kotusu de nasıl duzeltilir bilen bir tanıdğım yok. Birisi kesin cevaplarla bana yardım etsin lutfen... [b]MaJeste=nonstop stun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 oyunu patchleri dahil en baştan manuel olarak yükleyin yada çalışan bi makineden klasörü aynen kopyalayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafadar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hiç bi şekilde düzelmedi... oyuna 3gündür giremiyorum.Pachtleride manual indirdim ama olmuyor sonuç sıfır herzaman data hatası verior oyundan düşürüyor..artık ne yapacağımıda bilemiyorum..bilgisayara format atsam bişi fark eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Dün aynısı arkadaşımın başınada geldi. KE patchi kırık gelmiş olmalı ki KE sitesinden çekip KO nun içine attığında sorunu düzeltmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bak şimdi bilgisayara format atmadan önce yapabileceklerin var; İlk önce oyunu program ekel kaldırdan sil. Sonra çalıştıra regedri yazıp oradan knightonline anahtarını sil. download.com'dam oyunun client'ini indir ve her patch'i tekrar kur. İster elle yap ister otomatik yapsın launcher. Bunları yaparsan o sorundan kurtulursun. ***Ama dikkat et regedit tehlikeli bir yerdir. Yanlış bir şey silersen kötü olabilir***[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Kimse bana hakaret için noob demesin. Ben zaten noob'um. +6 Chitin setle ve sadece +6 takilarla ne olunulabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanarya_3 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 data hataları norml mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Değil tabii.[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Kimse bana hakaret için noob demesin. Ben zaten noob'um. +6 Chitin setle ve sadece +6 takilarla ne olunulabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaJeste Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: eXe, 16 Ekim 2005 20:43 tarihinde demiş ki: KE Upgrade Launcher dan olmuyor. patch1298 bunu bulmanız lazım ondan sonra duzeliyor.Yada tamamen KE yi download edeceksınız siteden.Ben boyle duzeltmıstım. Ben 1298. patch i buldum şimdi ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar