Mithr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Yapacak baska bisi bulamadigim için geri dönecem Tarihi eser 52 Assassin falam duruo.Neyse simdi bu saatte dlye baslarsam ertesi gün ancak oynarim O yüzden istemiyorum dl etmek bidaha.Bende ilk sürümü falan vardi bunun.Oyunu bıraktigimdan forumu falan takip edemedim zor gelir simdi yüzlerce topic arasindan aramak.Neyse sorum: Bende knight online henüz empire deilkenki clientin setupu var.Simdi ben bunu update falan etsem oyuna girebilirmiyim.Bidaha çekmek istemiyorum bir yöntemi falan varsa..[signature][hline]o_O |DIHLAMA| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 lam painkiller pls cam cypher karus :D c2 dts kosp den geçilmio[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bırakamam Assassincigimi Ve Firemagecigimi rüyama girio garibanlar :-) Ares Rules :D [Bu mesaj LordGargamel tarafından 17 Ekim 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ei oradada priest ım var hangi serverda olursun takılırım 1-2 saat :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Diez:lvl 48 archer :D Xigenon: lvl 54 priest Ares : 61 priest Beramus : yok :D Cypher : Gelişim aşamasında archer :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Dımam :D Ay Çok Sevindirik Oldum aksam aksam Kesin derslerde çakıcaz yine ama :-p Bırakılmaz bu ko yalan :lol:[signature][hline]o_O |DIHLAMA| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ben kurulla geçtim 8. sınıfı :D lise 1dee af varmış ben yırttım falla :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar