karusion Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bende cogu kez OverDie ile teke tek kapıstım sagda solda ama adam saglam ne ben onu ne o beni ya potum bitiyo town cekiyorum ya o town oluyo (genelde ben ama napalım yani adamda +8 bollugu var lvl da saglam) neyse ama adamda kosp yok bence cünki eger olsa bu mantıken anlasılıyor fastfingaz mesela canı yarının altına indigi anda bi anda sınırsız pot basma gibi biözelligi var adam hic durmuyo pot konusunda bide mjr olayı var tabi bi yandan mjr bi yandan pot bi yandan kendini küreler bi yandan kaçar felan mesela ama OverDie de böyle bi olaya rastlamadım ben bilmiyorum rastlayan varmıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ama güzel edebiyat yapıyosun ugur:D adam sana hileci diyo ... neyse boşver asadsdadsa diyelim gitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Laga falan girmişsindir bütün dmg ları yersin bi anda yatarsın. banada oluyor 3k hp bi anda aşağı iniyor.[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yok lag falan yokdu aynı olay 5-6 defa oldu ama tek spike die bayagı abartmış zaten son postunda tek spikeye alamazsın r sonra skill falan demiş ilk dedigi ikinciyi tutmuo konununda uzamasının anlamı yok defansı falan yok 62 olupde hemen full debuffer olmak pek bişiyi ifade etmior bence alabilceksen item al öyle kas olmadı chitin giy yine debuffer ol partyle kasarsın kolay ölmez öldürtürsün baskada acıklaması yok hilecide deilim programcıda.........[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hayır lag falan yoktu dd yoktu xD bu arada bi daha bi insana çamur atmadan önce bi araştır bu da baba nasihatı olsun sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 overdie bizim clandaydı ordan biliyorum hile falan yoktu yani. neyse burası paticik bok atan atana...[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 zuahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tekcy1 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: _catastrope_, 17 Ekim 2005 13:26 tarihinde demiş ki: 1800-1900 ap??? Assasin?? Adamdaki tahmini itemlar +8 shell set amulet of dex +4-5 rollar +4-5 elfbelt+4-5 vs vs ve tabii shard +8ler.... Demekki neymişş, bana o charı verin eğer gerçekten 62 adama tek çekiyosam o partiyi pot içmeden dize getiririm... Çünkü o atakla spike bi paper mage e tahmini 3k falan vurur herhalde... Õ~Õ yuh abi ben sana ne dimm bende 66ass vardı +8 sell +8 shard +8 dv 2x rol pp iron blet vs a.k bende bilem bu atak yoktu yuh sende sıcma be ğülüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 66 assasianın vardı full +8 ve sen prieste max 1200 vurursun demisin bi önceki postta ciddimisin¿ hem 1800-1900falan deil 1508 demişim zaten[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 +5 rollar +5 amulet of dex çok şey deiştirir ve tabii orda yazmayı unuttuğum +5 rogue earinglerde.. Haa bide elf belt var tabii... Ben bu itemların legal olduğunu söylemiyorum... Hatta birinde olduğunuda söylemiyorum... Ama emin ol saydığım bu itemlar + 2 shard +8 ve full set +8 shelllerle o attack olur... hele lvl 65 olursa daha da iyi olur hoş olur, vurduğu adamda bi mayhoş olur... Bilmem anlatabildim mi?? Bide bi daha postlarında küfür kullanma lütfen...[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 tek vuruş imkansızı dener tek vuruşta hiç kimse 62 priest ı kesemez(int priestıysa üstelik)scrlsuzsa tek spike işi var zaten[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 farkındaysan Str den bahsedioz tek vuruşda deil Z R dammage aldıkdan sonra spikeye yatıor ve full str giyerse DD olmazsa tek vuruşada iner benim ap den daha ii ap si olanlar var[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bence normal bişey ap 1250 maximum 2300 asıldım şuana kdr 62 lvl bp ye dd yoktu elemanda. 1500 ap ile o dmg i vermesi bence normal gibi geliyor[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 GRRY, glitch yapma plz Picallo_tr bana combonu öğret. Bükemediim bileği öperim. Gerçi öldüremedin ama. Zorluyosun beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 murtaza ks yapma plz ehuehue[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yavvuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 _0verDie_ ye laf soleyenı yakarım dagılın lann n00blar kanka bu ezıkler senı cekemıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bide ayaklarını yıka[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yavvuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 picallo_tr nin bişi bildigi yok gaz vermeyin şuna :D (::JeLLy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Murtaza, 17 Ekim 2005 17:50 tarihinde demiş ki: GRRY, glitch yapma plz gliç, gülleç gibi bişiimi, yenirmi ?[signature][hline]_________________ -------------------- Name__: Grry Server__: Ares -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yok, taş la fln yapıyosun... 3 assassin kovalarken beni 2 tanesi glitch yaparak yetişip mesafeyi kapatmaya çalışyor. 1- 2 -3 oldu... :) yapma artıkın :)[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tekcy1 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: _catastrope_, 17 Ekim 2005 15:54 tarihinde demiş ki: +5 rollar +5 amulet of dex çok şey deiştirir ve tabii orda yazmayı unuttuğum +5 rogue earinglerde.. Haa bide elf belt var tabii... Ben bu itemların legal olduğunu söylemiyorum... Hatta birinde olduğunuda söylemiyorum... Ama emin ol saydığım bu itemlar + 2 shard +8 ve full set +8 shelllerle o attack olur... hele lvl 65 olursa daha da iyi olur hoş olur, vurduğu adamda bi mayhoş olur... abi sen bana bu serverde +5rol göstersene allah için +5 amulettgöstersene ozman sana hak verecem kimde var tabe dupe yapanlar haric adam yapar yapar basar kimsenin cesareti olmaz bi rol basmaya bunuda bil bide şu var kimse 62 pirest alamaz tek vuruşta Bilmem anlatabildim mi?? Bide bi daha postlarında küfür kullanma lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: _catastrope_, 17 Ekim 2005 15:54 tarihinde demiş ki: Ben bu itemların legal olduğunu söylemiyorum... Hatta birinde olduğunuda söylemiyorum... Ben sadece o attackın olması imkansız deil dedim...[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar