cagrem Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 arkadaslar ben ankaranin akdere semtinde bulunan internet kaffenn E.mail adresini ariyorum bu konuda bana yardimci olursaniz minnettar kalirim su anda yurt disinda oldugumdan bulma imkanim yok sadece akdere 1 ci cad oldugu bilgisine sahibim simdiden yardim edebilecek arkadaslarima tesekkür ediyorum [signature][hline] GÜZEL BIR SEY GÖRMEK ISTERSEN SUYA BAK
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 e peki cağrem neden karalama defteri[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme
cagrem Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bilmem nereye yazmam gerektigini bilmiyorum
Mike Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 evet bu yorumlarına eklemek gerekirse ; fazla kaptırmamalısın kendini aşka, yanarsın bilirsin ama söndüreceğini de binmen gerekiyor.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hö[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Mike, 16 Ekim 2005 12:06 tarihinde demiş ki: evet bu yorumlarına eklemek gerekirse ; fazla kaptırmamalısın kendini aşka, yanarsın bilirsin ama söndüreceğini de binmen gerekiyor. loll
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 abi ankaralı degılım ankaralıların takıldıgı bı server bul mırcten olmadı ankaralıların takıldıgı bı forum bul baksana burdakıler dassak gecıyorlar hehehehe :D:D:D:D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
Öne çıkan mesajlar