MaJeste Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben de size hic unutamayacağım bir olumumu anlatayım diezde oynuyorum lvl 61 static mage rebelde20 diye 70 lik warrşor var KE gelmeden once 70 oldu bi gun oyuna girdim cz deyim adam towna giriyo kulelerin arasın tek başına 1 kişi alıp cıkıyo herkze paniklemiş orda geldi bana da caktı oldum sonra tekrar geldi ama bu sefer scroll kullandım ve icerde ben onu yatırdım sonra tekrar geldi ve bu sefer dondurduğumda kulelere yattı olmek bana koymadı ama lvl 70 ken %1 kaybetmek ona koydu heralde ( o gunden sonra duşman olduk o sadece bana dalıyo ben de sadece ona dalıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 halla halla. olmaması lazım[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaJeste Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 beyler kusura bakmayın yanlış yere yazmışım bunu :( (data olayını cozemedim de cok sinirliyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Editledim ;) topicime bekliyorum ;)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D [Bu mesaj _catastrope_ tarafından 16 Ekim 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 61 magenin 70 warioru yatırması için herhalde 50 tane nova atman lazım ve oda pot içmeyecek biraz garip geldi... ama karambole son vuruş yapmış olabilirsin tabi...[signature][hline]Nick......: LordSevo Server...: Ares LVL.......: 55+ (Hack ten sonra oyunu bıraktım ama paticik i bırakamadım :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Şöyle olmuş olabilir; Arkadaş kulelerdenbahsediyor. Kuleler vurmuştur, etraftan bir kaçı sallamıştır. Arkadaşta son vuruşu yapıp almıştır adamı. Yoksa gerçekten 70 lvl'ı almak tek başına mage için çook zor.[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Kimse bana hakaret için noob demesin. Ben zaten noob'um. +6 Chitin setle ve sadece +6 takilarla ne olunulabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Dexteriyus, 17 Ekim 2005 08:36 tarihinde demiş ki: Şöyle olmuş olabilir; Arkadaş kulelerdenbahsediyor. Kuleler vurmuştur, etraftan bir kaçı sallamıştır. Arkadaşta son vuruşu yapıp almıştır adamı. Yoksa gerçekten 70 lvl'ı almak tek başına mage için çook zor. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaJeste Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 tabi ki adamı tek başıma almam imkansız cunku diğer warriorlara gore daha seri vuruyo ben sadece dondurdum ve kulelerde vurunca hemen oldu son vuruşu ben yaptım ben onu defalarca o da beni defalarca oldurdu cz de adamın 5070 hp si var 1-1 oldurmem imkansız ama dondurduğum icin pek fazla yaklaşmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar