zurt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 karakteri actıgımda trade block diyor kımseye trade atamıyorum kasdan bir sey alamıyorum ıtemlarımı kasaya bırakmıyorum mana bile alamıyorum :( bunu acmanın bi yolu varmi birdeneden kaynaklanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sanırım bu konuda bir uyarı geçiyordu paralı üyeler için 24 saat trade block yapılacaktı ben sadece scrl ve trina için olarak biliyordum ama tahimim o konudan kaynaklanabilir[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zurt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 premıum yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ewt önceden patch yüklemediğim için npc lere satış yapamıyorduk bundan kaynaklanan bişey olabilir[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zurt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sorun oda diil oyuna girdigimde ekrana bir not gelıyor trade block die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yavvuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 off aynı benımde basıma geldı cok trade yapınca oluo sanırım düple alakasını bılmıyorum:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zurt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 lan o diil clandan cocugun parasını aldım sonra oldu cocuga ıtemıda vermemıom aramız bozuldu 2. si dupte yapmıyorum yapsamda sanane ben sadce cvp bekledım aklınızını fupeyle bozmussunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar