Way Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 son bi kac gundur fp kasıyorum ve bi build yapacak kadar fp min bulunduguna inaniyorum(en son 12 k kusurdu) bana ise yarayacak bi pvp necro build i soleyebilir misiniz?hangi rune u acayim skiller ne olsun vs gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ashensun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sana tavsiyem pve de birez tecrube edip skiller ve zamanlamalari gibi seylere alisman, buraya bi built yazilsa bile gerek yerinde kullanmada gerek zamanlamada sorunlar yaşarsin en iyisi aceleci olmamak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Droven Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bence öncellikle normal bi Necro / Me açıp PvP karakteri, bulunan skilleri denemelisin (Solda hazır templatelerden). Hangi skill ne kadar işe yarıyor falan. Orda olmayan skilleri incelemek içinse www.guildwarsguru.com 'daki skillere bak. Ayrıca ne tür bir N olcağına karar vermelisin... (Blood/Death/Curse)[signature][hline]Guild Wars Droven Undead LvL 20 R/E Deneme Undead LvL 20 Mo The Days Of Peace are over! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar