FRP_Master2 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bilgisayara bağlamak için gereken kabloyu aldım adam dediki bu ucu bilgisayarın ses yerine,bu bi kırmızı bi beyaz kabloyuda müzik setinin arkasında yer olacak oraya sokacan dedi ve bunu yaptım,müzik setinden ses geliyor ancak sadece sağ kolonundan geliyor,sol kolonda hiçbişi yok ve müzik setini sanırsam bilge bağladığında Aux/Video'da açmak lzm mış bende onda yaptım dediğim gibi sırf sağdan geliyor ama müzik setini tunera alınca mesela 99.7 yi açınca 2 kolondan birden ses geliyor ne yapmam lazım?tşkrler..[signature][hline]Eski Patilerden Kim Kaldı.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 [Bu mesaj FRP_Master2 tarafından 17 Ekim 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 müzik setine bağlayacağın kabloda 1 adet (sterio ince erkek jack) ,kırmızı ve beyaz olmak üzere 2 adet lale jack mevcut sanırım. birisi sol birisi sağ kanal için . Büyük ihtimalle ,ya kablonda sorun var yada sterio jacki oturtturamadın. bilgisayara taktığın sterio jack 2 kanallıdır ve 2 canlı ucuda sıralıdır. jack ı tam oturtturamassan 2. kanal temas etmeyebilir.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 kablolar şöyle bi tane siyah kablo var bi uçta bilgisayara giden -----------------> gibi bide müzik setine giden kablonun ucu 2 ye ayrılıyor. ______________________________> -----------------> gibi..[signature][hline]+15 Katana of Vanqushing :p E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 kabloları değiştirdim aynı sorun gene var,müzik setinden desem tunerda neden 2 sinden birden geliyor ?[signature][hline]+15 Katana of Vanqushing :p E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 müzik seti tarafında kabloları değiştirerek 2 sinide test etsene ikisinide te tek her iki giriştede dene bakalım ses alabilcekmisin[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 içerdeki müzik setini aldım gene 1 i verior 1 i vermior oda gitti demekki bilgisayardan yapılması gereken bi ayar var,bunu ilgilendirebilcek her türlü ayarı sölermisiniz..[signature][hline]+15 Katana of Vanqushing :p E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ha denetim masasında sound effect manager diye bişey var onu açtım içinden speaker teste girdim sağ speakara tıklayınca sağ speakerdan olağanüstü ses gelior sol speakara tıklayınca soldan hiçbişi gelmior ama gene sağdan biraz daha kısık seste aynı ses gelior demekki 2 sini 1 algılıyor bu salak ? napmam lzm[signature][hline]+15 Katana of Vanqushing :p E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar