Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Cypherda DofL+3 i bi adam 500m na satıyodu,bu fiyata değermi sizce[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Daha önce öyle bir item bile duymadım o_0 o ne be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 boşver alma daha doğrusu +3 item alma upgradi tehlikeli olur. ama fiyatı normal gibi geldi.[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Defender of the lord Valla bu kalkan acaip bişi ne biliyim bunu eline alan duffer shelli falansa bide yemez öyle kolay kolay... Yinede değer mi değmez mi bilmiyorum. Eğer ölmemek gibi bi hayalin varsa büyük ölçüde mutlu edebilir seni ;) Ama two hand olması ve spear def olmaması bu itemın - leri... Karar senin ;)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D [Bu mesaj _catastrope_ tarafından 17 Ekim 2005 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 neyse vazgeçtim:),onun yerine 3 parça priest chitin shell aldım...[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 cypherdaki bütün forgotten itemleri dupe forgottenı 1 kere bitiriyorlar blue chest itemden 200 tane dupeleyip hepsini çeviriyorlar bu kadar kolay forgotten itemi almayın tavsiye etmem[signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares ID: Diablo_Angel------iD: : DarKVaNe : Nation: Karus-----Nation: Karus Lvl: 6x-----Lvl: 5x np:6xxx-----Np 15xx Clan:InTouChaBl3-----Clan: fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar