vimpir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya saskinlik icerisindeyim ozellikle avrupadan yayin yapan dandik turk kanallarinda var bu fal programlari gulmek icin izliyordum ama demin 1 kadin aradi kaza gecirmis beynim cok kotu, sagligim bozuldu filan ne yapiyim dio elemanda kagitlari karistirip aciyo yok siz korkmussunuz bisiyiniz yok merak etmeyin dio:D kadinda tamam diyip kapadi ya varmi bole bisi :D allam ya 1 tanesi ariyo kocasinin durumunu, evlilik durumlari v.s ya ole salliyolarki cok guluyorum azerbeycan tv 1 bu kanallar 2 :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 başka ne diyecek sen habi yutmusun bye bye mi diyecek ??[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 fala inanma,falsizz kalmaa[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 anlatamadim sanirim insan sagligindan endise ettigi zaman doktorami gider yoksa tv kanalinimi arar bana bisi olcakmi diye:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: ronald, 17 Ekim 2005 16:06 tarihinde demiş ki: fala inanma,falsizz kalmaa Smart Tv i acin kopyun baska bisi demiyorum :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 azarbeycan rulaz..[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar