BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya bu şifre max kaç hane oluyodu arkadaş oynuyodu accımla bugün bırakmış şifresini değiştireyim dedim, değiştirdim, tekrar login olayım dedim eskiyide yeniyide kabul etmiyo + mailede göndermiyolar :D[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Guild: Dark Saga Omerta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 En fazla 11 karakter yazabiliyorsun... ama senin durumunu tam anlıyamadım desem? :)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 durum şu (kendime de turkish plz çekerekten yazayım :D): bir acc'ım var bırakmıştım arkadaşa verdim oda bıraktı şifremi değiştirdim ama max haneyi geçti galiba eski şifreyi kabul etmiyo yeni şifreyi kabul etmiyo lost pwd kısmından mail'ede gelmiyo :-P[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Guild: Dark Saga Omerta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 valla ne desem bilmem ki... 11 char dan fazla girmeyi aşarman olağan üstü bişe... Her iki şifreyide kabul etmemesi daha da garip bişi... Son girdiğin şifrenin ilk 11 hanesini girsen? gibi salak i öneride de bulunmıcam... Tek lafım, tabii eğer sorun çözülmezse Geçmiş olsun kardeş :([signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: _catastrope_, 17 Ekim 2005 15:10 tarihinde demiş ki: Son girdiğin şifrenin ilk 11 hanesini girsen? gibi salak i öneride de bulunmıcam Kaldır ayagını üstüne bastın. Aynen öyle yap arkadas[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad NP: 35 xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 eet öle yap arkadasımında basına öle bişi geldi saydık karakter kac alıosa tabi adam seri yazdıından farketmemiş deişmiş sende yap düzelir inş[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 eeeee..... şeyyyy.... evettt öyle yap bence .... tabi tabi öyle yap :utaniem: Olsun cnm ilk öneriyi ben yaptım sayılır... dimi ama?? :D:D[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yapcamda şimdi proxy açınca net kasıcak :-P neyse yapıyım bakiyim (türk ipleri banli adını duymadığım ara bilmemne diye bi ülkenin proxysinden giriyorum siteye o_O :D)[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Guild: Dark Saga Omerta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Şifresini unutan klasik Türk tiplemesi,sıra no:11 Yazsana olm açık açık,unuttum şifremi,bulamıyom asdasf Doğum tarihinide sallamamıştın dimi kardeşim :D[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Yumurta sana dokunuyorsa,sende git tavuga dokun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 neyse hallettim 12 haneliymiş benimki (şifre konularında biraz paranoyağımdırda :-P)[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Guild: Dark Saga Omerta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 senin char Archy_Firestorm muydu, eger oysa 55 lvl de bırakmamışmıydın? eger yine öyleyse gecenlerde onu 54 lvl gördüm =)[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 eet o arkadaş oynuyodu en son edit: en son böyleydim sonrada ark değiştirdiyse bilemicem :D: [signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Guild: Dark SagaOmerta[Bu mesaj BioHazarD tarafından 17 Ekim 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sadece bir uyarı türkçe karakter kullanmış olmayasın[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 eed turkce karakterler hep problem yaratıyor...[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar