penn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bunnar hani ban yiyecekti.civcvi de degiller 50 civari cok var ve attiklari novada hafiften saglam.abyyse giremiz oldum.nerden estiyse arch oldum , inidremiyorumda dandik bowla...[signature][hline]don't panic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 zuhaha kosp işte :D[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
penn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 konuyla kospnu baglantinsi kuramadim genc.admalar nova atiyor diyorum.catur cutur...[signature][hline]don't panic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: penn, 17 Ekim 2005 15:32 tarihinde demiş ki: konuyla kospnu baglantinsi kuramadim genc.admalar nova atiyor diyorum.catur cutur... sana kosp u tavsiye edior :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 lol[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
penn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hhmmm anlama sorunu cekiyoruz galiba.nova diyorum kosp diyorsunuz.kospun novayi etkisizlestircek hali yokya...patlatmayin konuyuda .varsa bilgisi olan bu novacilarin banlanmasiyla ilgili soylesin....[signature][hline]don't panic [Bu mesaj penn tarafından 17 Ekim 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bi sonraki patchde u olay düzeltilicek denmişti... Ya onlar bu çıkardıkları küçük patchleri yok sayıyorlar... Yada düzeltemediler kıvırtıyolar :) Gmlere gelince herhangi biri bi ara dark lunara girse ve bi göz atsa, o savaşa girenlerin yarısı banlanır... Novadan göz gözü görmüyor yahu! :lol:[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar