Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ehliyet kursuna 18 imden once yazilip egitimi bitirip kurs sirasi 18imi bitirip sinava girebilirmiyim?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 gırebılırsın mantık olarak[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 giremezsin[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ben 4 ağustosta doğdum 1985 35 ağustostaki sınava giremicem sanırım 2 ay olayı var yaşını doldurduktan 2 ay sonra girebiliyorsun sınava en erken[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 sinav degil kursa 18im bitmeden giricem 2-3 ay gidicem ehliyet sinavini 18 de olucam[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ha olur sanırım neden olmasın[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Giremezsin.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Yassah. 18'ini bitircen. Kursa yazılıcan. ( Ve sanırım kurslar 6 aya çıkıyo.) Sora ehliyet sınavına gircen. Bi 10 gün daha beklicen. Gidip alcan. =)[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Prawler, 07 July 2003 01:47 tarihinde demiş ki: ben 4 ağustosta doğdum 1985 35 ağustostaki sınava giremicem sanırım 2 ay olayı var yaşını doldurduktan 2 ay sonra girebiliyorsun sınava en erken[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] 35 ağustos ne abi ? =)[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 sallayan sallayana anasını satıyım 17.5 yaşındayken kursa girebilir 18 ine ayak bastığın günde sınava girebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Hayır, artık 18 yaşını doLdurmadan kursa aLınmıyosun baaL yazma ewLadım..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 31 ağustos pardon baal sallama anam[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 gidilebiliniyor sanıyordum ama kesin yanıt: 18i bitirdikten sonra başlayan ilk kursun sonundaki sınava girebiliyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Kursa 18 i bitirdikten sonra başlanıyor kursla birlikte olan ilk sınava giriliyor sonuçlar geliyor ,direksiyona giriliyor 1 hafta sonra ehliyet alınıyor olay budur[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 su an en yakin sınav agustos sonu olan mı? ve o sınava girebilmek icin ne zaman basvurmak gerekir sürücü kursuna?[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 26 Temmuzda falan başlıyor kurs ona göre ayarla kendini[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 sallamaktan sıkıldım şimdi vurucam kafanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 nasil giremiyor oyle sey mi olur biz alirken boyle birsey yoktu hatta ben doldurmadan once kursa yazildim sadece sinav'a girerken yasini doldurmus olman onemli diye biliyorum ben en azindan oyleydi eskiden ama belki degismistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar