BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 nasıl oluyor bu? hani bir yerde *.ogg formatına çevrilmesi gerektiğini okudum yaptım ama o da olmadı?![signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 4Musics multiformat converter programını cekersen istedigin donusumleri yapman mumkundur. Ben onla sx1 ime istedigim mp3 u melodi yapıyorum. ayrıcada mp3 sound cutter programını kullanıyorum. Zaten cevirmissin. Ben waw olarak yapıyorum. Nokiada nasıl bilmiyorum. [Bu mesaj aKuMa tarafından 17 Ekim 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 wav dosyalarını çalıyordu sanırım. waw yap kes. mp3 kesme programında yoksa msn e gel atım sana. telefon metal çalmaz ama söyleyim.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar