ConYTurK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 beyler çıldırcam 2 gündür chara currently in use diyo fıttırdım bi bilginiz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordofdeads Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 millet 9 günden bahsediyo :D ama bekle res atılır servera elbet[signature][hline]Anne : Oğlum ne zaman mezun olacan sen? Çocuk: Ya şu komboları öğrensem olacamda.. Bobert: Benim gibi kombolarsan gtmu verrim BuRiaL: aa sen türkmüydün? AresMajere: o.O Çocuk: zzz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bi arkadas bahsetmişdi eski versionla login olup cıkdıkdan sonra yeni versionla rahatlıkla girio denedim oldu cafede bi iki pc de hala 1288 varda ^^ deneyin bence[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Resetden sona inş kavuşursun karakterine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 banada cumartesi akşamı tam savaşa 5 dakika kala bu hatayı vermeye başladı ama dün girdim :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 87xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar