Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bu ara kota hesaplarıyla başım dertte. 3gb sınırlı adsl'm var. Nerdeyse 20 saat günde servera bağlı kalıyorum. Bunun günlük ortalama kotaya vurumu ne kadardır. Hesabını bilen varmı?[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Türk telekomun bir sitesi vardı kotanı takip edebilmek için. Ona gir ilk kotanı gör ondan sonra da gir tam bir saat oyna aradaki farkı gör oynadığın saatle çarp. Biraz bakkal hesabı ama gene de işe yarar hehehe :D[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Kimse bana hakaret için noob demesin. Ben zaten noob'um. +6 Chitin setle ve sadece +6 takilarla ne olunulabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ben günde 10 12 saat oynuyom bişey olmuyo merak etme video büyük dosyalar fln indirmedikçe bişey olmaz oyna dilediğin gibi :)[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 offfff hem ko hem download bu ay ayvayı yedim[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya bişey olcağından deil 3 aydır olmadı bişey zaten. Sadece hesabını bilmek istedim. Kalanlarıda ona göre değerlendiririz die..[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 günlük bağlantı süreni ve download upload miktarlarını gösteren programlardan bir tane kurmayı denesen? %100 kesin rakamlar olmayacaktır ama bayağı bilgi verecektir sana.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Günlük sadece Ko ya girmiorum ki ben. Arkada internet sayfaları açık. Yeni programlar download falan. Zaten o kota hesaplayan programlardan da bi hayır görmedim daha.[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bende kotalıyım istersen 24 saat online kal 2gb yi geçemezsin.. Fakat iş download a girerse o zaman yandın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bide unutmadan kotanızı : adslkota.ttnet.net.tr den öğrenebilirsiniz (www YOK ) fakat site durmadan güncellendiği için günün büyük bir bölümünü kapalı geçiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Günde 5 kişi 24 saat online olsada dolduramassınız merak etme. 3 gb kolay dolacak birsey değil.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar