Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quest ve mission bitti yardım :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beacons perch e kadar geldim tüm missionlari yaptim kentlerdeki questleride yaptim kentleride tekrar dolasdim yuruyerek ice cave yede gittim belki orda verirler bise diye ama yok quest kalmadi nasil devamn edicem? yardim bi el atin yaf acayip sıkıldım aynı yerlerde takılmaktan :(
Mesaj tarihi:
yolu bildikten sonra henchlerle bile gidebilirsin,hatirladigim kadariyla bi npc ranger in bekledigi yerde bi kapi vardi(yada biraz daha ilerde),refugee ler fln geciyolar.O yolu takip et eger ettinler cikarsa karsina bilki o yol dogru yoldur ondan sonra magaraya girceksin portal dan gecip dvm etceksin.O magaradan ciktiktan sonra ilerdeki portal a girip yola dvm etceksin.[signature][hline]Logain Taron
Scylla The Elder
Martin Taron
Jasmine The Mender

Everything for Dark Saga
Mesaj tarihi:
abi hatırladıgım kadarıyla primary quest zaten seni
kryta sahillerine atıyordu
bi questi atlamıssın tahmınıme göre dikkatli bak bulursun o questi hiç olmadı bana ulas isim
Ejderin Fatihi W/Mo 20
Mesaj tarihi:
Prince Rurik'in öldüğü mission sonrası gelinen yer Beacon's Perch idiyse, gates of kryta için bir mission yok, kendin gidiyorsun oraya.[signature][hline]GW:
Mortan Crone L13 E/Mo (inaktif)
Pharen Rendclaw L14 W/R (not so active)
Rain Fellshade L7 (N/Me)
Mesaj tarihi:
arkadaslar cok saolun prince ruik oldu allah rahmet eylesin orda kalmisdim ilk cevaplayan arkadasin dediki gibi kytaya 300Golda biri goturdu saolsun haberim yoktu buzi yoksa beraber giderdik :(

Prens O R/E Level 17
Dark Saga
  • Yeni Oluştur...