oktayca Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Beacons perch e kadar geldim tüm missionlari yaptim kentlerdeki questleride yaptim kentleride tekrar dolasdim yuruyerek ice cave yede gittim belki orda verirler bise diye ama yok quest kalmadi nasil devamn edicem? yardim bi el atin yaf acayip sıkıldım aynı yerlerde takılmaktan :(
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 orda running to kryta falan diye bağıranlar olur belli bi ücret karşılığında götürürler seni[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Guild: Dark Saga
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yolu bildikten sonra henchlerle bile gidebilirsin,hatirladigim kadariyla bi npc ranger in bekledigi yerde bi kapi vardi(yada biraz daha ilerde),refugee ler fln geciyolar.O yolu takip et eger ettinler cikarsa karsina bilki o yol dogru yoldur ondan sonra magaraya girceksin portal dan gecip dvm etceksin.O magaradan ciktiktan sonra ilerdeki portal a girip yola dvm etceksin.[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Martin Taron Jasmine The Mender Everything for Dark Saga
StJoe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 gwonline.com dan game map çekip ordan yollara bakabilirsin[signature][hline]Stjoseph RR10L4 (Paladin/DAoC) The Monk Eye (Monk/GW)
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Ben gotururum seni. Oyundaki nickin nedir?[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Yumurta sana dokunuyorsa,sende git tavuga dokun.
nurerk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 abi hatırladıgım kadarıyla primary quest zaten seni kryta sahillerine atıyordu bi questi atlamıssın tahmınıme göre dikkatli bak bulursun o questi hiç olmadı bana ulas isim Ejderin Fatihi W/Mo 20
Fly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Prince Rurik'in öldüğü mission sonrası gelinen yer Beacon's Perch idiyse, gates of kryta için bir mission yok, kendin gidiyorsun oraya.[signature][hline]GW: Mortan Crone L13 E/Mo (inaktif) Pharen Rendclaw L14 W/R (not so active) Rain Fellshade L7 (N/Me)
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 arkadaslar cok saolun prince ruik oldu allah rahmet eylesin orda kalmisdim ilk cevaplayan arkadasin dediki gibi kytaya 300Golda biri goturdu saolsun haberim yoktu buzi yoksa beraber giderdik :( Prens O R/E Level 17 Dark Saga
Öne çıkan mesajlar