fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yaa tayindeki dyaloglar dilime dolandı sinir oldum yaa - lan levazımcııı - çakaaal - çıkamıyoruz yol kapalı - sen git fatih gelsi ıhkhkhı ( burda kopuyorum zaten )[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben de aferin kısmında kopuyorum - ben günde 2 paket içiyodum inanmassın 1 kerede bıraktım - aferin[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bi de durakta var ya - hayatım bak sen akıllı bi çocuğa benziyosun (anakine diyo ) :D kopuyorum yaa[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: fede, 17 Ekim 2005 01:16 tarihinde demiş ki: yaa tayindeki dyaloglar dilime dolandı sinir oldum yaa - lan levazımcııı - çakaaal - çıkamıyoruz yol kapalı - sen git fatih gelsi ıhkhkhı ( burda kopuyorum zaten ) gidemiyoruz 1, gelistirmissin kendini 2 agzimdan dusmuyor ikiside tabi karsindaki videolardan bihaber bon bon bakiyo :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 cüzdan süper ya ötesi yok :) bide tayinde fena değil ;)[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar