tosun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 selam arkadaşlar areste np önemli deyil(karus) +65 asasin yada warior olabilri 500 ytl vericem net para shell i ve silahının +8 yada ustu olması gerek expo kasmak tad vermiyor artık np kasmak için alıyorum megam var 61 lvl dileyene onuda uste verebilirim bana burda pm yada ([email protected]) adresinden ulaşın genele yazılan msj ları takip edemem teşekurler saygılar not:istanbul da olması işime gelir yuz yuze hallederiz bye[signature][hline]bıktım ke de yalan lardan hilekarlardan ama kopamıyorum adam akılı adam bulamıyorum ..... [Bu mesaj tosun tarafından 17 Ekim 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 pardon arkadaşlar yanlışlıkla buraya yazdım siteye ilk girişim kusuruma bakmayın sory....! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ewt yanlış yer o fiyata o lvl de ve assasian yada warrior +8 silah 500 ytl lol =) bulursan msj at =) bende alayım[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 var gusel kardeşim var satanlar 1-2 yıldır oynayıp sıkılan lar var denk geliyor ilgine teşekurler yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar