hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 arkadaşlar şuan lise 1 deyim(eski lise1 hazırlık okudum,anadolu lisesi). yardım kitap almayı düşünüyorum.. hangi ders için hangi yayınevini önerirsiniz.. kriterleri kafanızda belirleyebilirsiniz zaten bu güzeldi fln diye.. bide konu anlatımlı ve soru bankası olarak ayrı ayrı belirtirseniz güzel olur ama 1. öncelik kon anlatımlı şuan[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 l1de kitap alma hocanız dağıtır fotokopi özellikle kendi fotokopilerinde boru sorular vardır onları çöz yada fizik için mekanik diye siyah kaplı bi kitap var tüm mekanik konularını alan bişi oran galiba yayın kalınca bi kitap onu tavsiye ederim elektriği var optiği var 3 ayrı kitap hayvani sorularda var onları al çöz fizik derdin kalmaz tüm lise hayatında (çözmedim hoca ordan çok soru sorardı alan kişilerde iyi kitap dedi) kimya için çok kasmaz kimya.. okul kitabı yeterde artar l1de oran orantıyı bildin mi biter mat piyi tek geçerim bio içinde gene sadece hocanın notları diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Fen derslerinde fem,mat'da pi,geometride tümay keşke çözdeydim dediğim kitaplar zamanında.[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 esenler-geo ugur-turkce fdd-mat2 mef-kimya[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bende hazırlık okudum ve de şu an lise 1deyim..güvenderin kitaplarını aldım ben(mat,kimya,coğrafya,tarih,fizik,bioloji)gayet de memnunum...zambak yayınları var onun kitapları da güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 konu anlatım istiyosan fem ve güvenderden şaşma. çok açık anlatırlar. soru çeşitliliiği istiyosan da sınav ve yine fem[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar