hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bu geldi aklıma http://forum.paticik.com/view.php?id=141489 ps: açılmıştıyla alakası yok =)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 aşmış yıldızgeçer geçer sna mı soracak ala ala!![signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Peynir, 16 Ekim 2005 12:18 tarihinde demiş ki: millet aya doğru bi bakın. üzerinde kırmızı ışıklar yanıp sönüyo mu? yok eğer anormal birşey görmüyosanız evime göre (sabiha gökçen hava alanı yakınlarında) kuzey yönünde tanımlanmak isteyen bir gök cismi tespit ettim demektir. abijimm bırak neyse ne kalsın o mutlu biz mutlu ugrasma kıl etme elemanları ;)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: RayCharles, 16 Ekim 2005 12:29 tarihinde demiş ki: ben de sabiha gökçene yakınım bayramoğlundayım, fakat pek biş igöremedim :) pek bişey görememişsin ama bişeyler görmüşsün. ne gördün? said: angband, 16 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: ... kardeşim bu ne prograsifliktir...:) prograsiflik?? ilericilik demekte. ben senin arkadaşa söylediğin cümleden anlamlı bi sonuç çıkaramadım...[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Üsküdar - Bişi Gözükmüo Uçak Falan Olabilir...[signature][hline]o_O |DIHLAMA| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ahahaha yannız çok feci şekilde yarıldım ayın önünden yıldız geçti ahahahahha yarıldım ya bu kadarmı olur saflık :D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bende görmeh istiim :( Kahn harika bi imzan var :lol:[signature][hline]o_O |DIHLAMA| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarrega Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Yaa o kuyruklu yıldızdır kesin. Kuyruğu var mıydı? :D:D:D Belki de güneş sistemidir. :D:D Yok yok bence o sigara izmaretidir kırmızı kırmızı. Üst kattan düşmüştür. :P[signature][hline]Azimle defekasyon, mermerde performasyon..:D [Bu mesaj Tarrega tarafından 16 Ekim 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Revell, 16 Ekim 2005 19:52 tarihinde demiş ki: muzcu@"yani gördüğün ya yıldız ya da..." Mükemmel bir tespit, ay ın önünden yıldız geçti. *!muzcu'yu alkışlar* :D muahhadasdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Feci kaymış sanırım, gözükmüyor birşey.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Tarrega, 16 Ekim 2005 22:44 tarihinde demiş ki: Yaa o kuyruklu yıldızdır kesin. Kuyruğu var mıydı? :D:D:D Belki de güneş sistemidir. :D:D Yok yok bence o sigara izmaretidir kırmızı kırmızı. Üst kattan düşmüştür. :P kuyruğu varsa kesin kedidir e olasılığıda bir arkadaş söylemiş ama kızmışlar.İşte Türkiye'de bilim bu yüzden gelişemiyor[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar