Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTalk'ta veri alışverişi çok fazla ?

Zopik

Öne çıkan mesajlar

Saat 14:00'dan itibaren gelen veri 44kb ve giden veri 13kb.

Ve ben hiç kimseyle konuşmadım. Sadece login bilgisi için fazla geldi bu bana biraz. Msn ya da ICQ bu kadar değil.

İşin doğrusu kıllandım biraz. Gelen veri umrumda değil ama giden veri her şekilde fazla.

ICQ : 1000kb gelen / 100kb giden ..[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

13kb diyor ama kimseyle konuşmadıysa fazla
çünkü login bilgisi dediğin 10byte fln olması lazm yada ne bilim yani
bilemedin 50byte
karakter başına 1 byte olsa öle bişey çıkar ama 1300byte (yaklaşık) fazlaca[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jedi, 16 Ekim 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
44kb diyosun..nedir ki? =)
yoksa yanlış mı yazdın?
Hiç kullanmadığım halde 44 kb.

Yaklaşık 45bin byte eder ki her harf 1 byte ve her yeni satır karakteride 2 byte demektir. Hiç konuşmadığımı, kullanmadığımı göz önüne alırsak abartı değil mi bu sence ?[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

ping atıyor falan olabilir mi
yada ip request fln
ne biliim bilimum şeyler

connection lsot
reconnect vs

yada ne biliim msnde profile bakınca resim fln çıkar öyle bişy olabilir[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde aklıma gelen sürekli olarak kopma olayı ama daha öncede absürd sayılarla karşılaştım. Normalde olabilir tabi.

Ama yinede 130 kere fln kopmamışımdır heralde ya :)[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...