Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 davion sana bir uzmanla görüşmeni önericem. dalga geçmek için falan demiyorum.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 [signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/Deep Space
Davion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 İyi ben anormalim siz normalsiniz. Ne yapalım bu dünyanın normalede ihtiyacı var anormelede[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Davion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Dynun, 16 Ekim 2005 16:39 tarihinde demiş ki: davion sana bir uzmanla görüşmeni önericem. dalga geçmek için falan demiyorum. Ok bab gidicem. Davion : Doktor bey ben kızlardan çok hoşlanıyorum bana sorunlusun diolar sizcede öylemiyim. Yaşlıca Bi Erkek Doktor : Ya bi s.g. Dalga mı geçiyosun evladım sen benle genç adamsın doğaldı. Bak bizim halimize. Hemşireler dalga gecio orasını burasını gösterip nası olsa bişey yapamaz bu moruk die. Davion : Hangi hemşire doktor bey Yaşlıca Bi Erkek Doktor : Bak şu danışmada duran varya. Melez tenli olan. Davion : Doktor bey tuvalet nerde acaba? Yaşlıca Bi Erkek Doktor : Danışmadan sola dön hemen orda Davion : Sağolun. Ben müsadenizle bi tuvalete gidiyim *!Davion danışmaya doğru ağır adımlarla yürür. Danışmada duran hemşire ile...*[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 acaib adamsın ya.. sana kızlardan hoşlanma git eşcinsel ol diyen yok.. çeşit çeşit her kızdan hoşlanman tehlikeli diyoruz. yoksa ben eşcinsel değilim benimde beğendiğim bi kız var. Ama böyle resimlere bakmak içimden gelmiyo. Aldattığımı hissediyorum bunu tartışmak da saçma aslında. istisnasız herkes biraz da olsa farklı düşünür bu konuda[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme
Davion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Natalie seni her Allah'ın günü aldatıo boşver bişi olmaz :D[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 aha bunu demicektin işte abazan insan :D[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme
Zep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hellspe yumruk yiyen millet vekiliin resmini koymustu onu istiyorumm yaa nerdesinn hellspe[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Zep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bide şu gereksiz tartışmayı kessekte topic amacına hizmet etmiş olsa dimi arkadaşlar.pm den kapışın[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Davion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Valla ya ben ekvatora yerleşcem abi. Paso yaz düşünsene her gün kısa kolluyla geziosun. Yaz aşkı die bişi yok paso aşıksın herkese her daim :D Her gece o club senin bu bar benim. Yok abi yaz bittimi ben böyle oluyorum bodrumda 3 ay kal yazlıkta sonra dön gel istanbula. Adalet mi lan bu. Bu aylarda abazayım abi doğrudur yani. Az gelio böle 1 tane hatunla takılmak. Yazın ne güzel her hafta hatun değiştiriosun hatta her 3-4 günde bir. Her türlü milletten , gezegenden hatunla takılıosun :D Ahhh ulan yaz ne cabuk bittin be.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 @forgiver o bayanın adı kaileena namı değer nam ı diger empress of time olur kendileri.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj kingpin tarafından 16 Ekim 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 [signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
oper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 [spo1=al bakalım][/spo][signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 aah ah ema apla erken gittin....[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you
octopus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Lopeth, 16 Ekim 2005 17:08 tarihinde demiş ki: olay budur haha bunun filmini bi ara verse keşke tekrar cnbc-e , a night at roxbury'di sanırım =) bu da saturday night live bölümü hemen çekicem :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 dekstop vermişim pardonhline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed [Bu mesaj Dynun tarafından 16 Ekim 2005 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dynun tarafından 16 Ekim 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 [spo1=KaLßin yOxa tIkLa ;)][/spo][signature][hline]Yaaaaarr! Ellerin nerde?! Ya ßenide götür yada gitme! ßiLirSin Sensiz ßen hiÇ ya$ayamamki! öLürüm haSretinLe!...
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ohş[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Lopeth'in verdiği Jim Carrey'nin olduğu olay saturday night life adlı bir programdı sanırım. isterseniz cep telefonu versiyonunu buraya koyarım. [spo1=French Polynesia][/spo][signature][hline][email protected]Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 benim paranoid android robotum mervin var şimdilik :) karakter ve hikayesi bana benzediği ve filmdeki güzel rolü için süslüyor. köşelerdeki interaktif "no panic" ve buddy resimleri süslüyor :)[signature][hline]| ===> orc_lord leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bu ayki bomba resmi bu ashlee nin ve masaustumun [spo1=ashlee][/spo][signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz...
Öne çıkan mesajlar