Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Araba alacam süper Yeni konu olsun dedim hem de uyarayım dedim az mesaj yazılıyor buraya ilk günlerdeki ilgi nerde alooo[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 millet gorunce gusel arabaları artık açmıolar içleri gitmesin die[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 abi sorun ettiğiniz şeye bakın alırım ben size yeter ki üzülmeyin ya :([hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 heh be 6 patlarda mermi kalmadi Praw :D lol şaka bir yana eskisi gibi ilgi yok hakikaten yani esasında F1 muhabbeti olsa manyak sarıcak ama yapan yok .[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 7500$ a mustang war cabrıo hemıde 78 model sanırım manyaq araba[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 bizim burda bir ark var onun teyzesi otomatik vites araba kullanamıyo die 1968 mustang 500 dolara satmış ben burda kafayı yedim o da yedi çıldırdık iki dakikada arabanın resmini görmüştüm manyaktı ya.[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 68 almak mantıklı deıl cunku yenı yasa ıckcak 30 seneyı doldurmu$ arabarlr hurda sayılcak ... gercı garajında durur ama olsun :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 olsun ona özel izin alınır Jacabo ama onu bunu bilmem yani nasıl 500 dolara satarsın kafayı yicem ...[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 eet o da war 500$ ne yane arabanın halı kotu olsa neyse gormussun ok guzelmı$ satanda sorun war bence[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 esasinda biraz paran olacak felan hurdada nasil arabalar var biliyorum yani az çok masraf yapacan birazda vaktin olacak deli gibi arabalar çıkar piyasaya :D[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 fast and furious 1 deki suprada hurdadan çıkmaydı :) gerçi o yeni araba ama olsun hurda konuda biraz saptı galiba ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 yok be ne sapması maksat muhabbet işte yani onu bırak konu sapsa ne olur ki amacımız şurda güzel birşeyler paylaşmak deilmi ...[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 sonra v8 motorla benzin benzin diye aglayarak gezersiniz gorurum sizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ama o arabayla hız yapmıycankı sehır ıcınde yavas yvas[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 hiz yapmasanda yakar eski v8 motor bide rolantide bile o bicim benzin yakarsin:) haftasonu arabasi olarak oyle bir araba alinabilir tabi, yasa ciktiginda da antika raporu alinir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 8 sılındır tabı yaksın o kadar[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 bişi olmaz onu garajda tutacan devamli kullanmicanki tabiiki benzin dayanmaz yoksa :D[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 opel corsa alınılabilisi bişi gawain dizel hem de az yiyor[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 opel corsa için para lazım ben o arabaya vericeem parayla Seat marka bir araba alırım artı vw teknolojisi de var değmez bence o parayla opel corsa almaya[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 praw ben 5 milyon borç verirm alcıcak san bu rikoşeler vardı sağlamn baya iyi kaçıyo toys are us da var bi bak taksitte yapıyolar[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ehehe bende war rıko$e satıyım ... :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 gti motorlu onlar 2. el alınmaz prwa kandırmasın bunlar seni bu piyasayı iyi biliris sor zegnaya oda öle der sıfır al sen[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Gawain, babasında OpeL Corsa var. Ortamı hazırLıyo şimdi opel corsa aldım diye geLir HAHHAHA[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 de git işine[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 biliyom onuda bLaQ o bişi deil. zaten şu araba merakı yüzünden beynimin etini yiyo bende onunla beraber ARIZA moduna geçtim sonumuz hayır ola :hmm:[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar