kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya oyun 2006 da cıkacakta hangi ayında çıkacak... bir bilgi var mı bu konuda hakkında ?[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Yok malesef.[signature][hline]The one side moon is always dark.
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 haydeee... ben Dark age of camelot oynuyordum ve bu son zamanlarda acayip baydım... oynamak için yeni bir oyun arıyorum . Yüzüklerin efendisi fanatigi olduğum içinde bu oyunu oynamak isterim ama fazla bekliyecek zamanım yok .. inşallah bir an önce çıkar..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 en az 6-7 ayı var daha hatta 9-10 unda bulabilir.[signature][hline]The one side moon is always dark.
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 mordora raid yapabilecekmiymisiz bari sauronun lootunu merak ettim baya omfg one ringi ninjaladilar :(( uzuldum lotrnin mmo oyunun cikmasina cidden umarim cok salak bir sistem yapipta rezil etmezler hikayeyi[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers
Nagg Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 of of of resim karizmaymı$ photoshopla editlenirse deli bişey olur :D[signature][hline]When the rains comes falling! I'll freeze I'm so afraid,When things Start the flood me !!,I'll drown in seconds...
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Buyrun son Q&A[signature][hline]The one side moon is always dark.
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup
Öne çıkan mesajlar