Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord of The Ring ONLINE!!


Tears

Öne çıkan mesajlar

Bu bağımsız galiba. Bunun adı Middle Earth online olacaktı. Lord Of The Rings demek biraz yanlış oluyo. Çünkü sadece 3. çağda geçmemeli oyun. Ki middle earth'ü dolaşmak amaç, Frodo olcam ben değil. Yine olamazsın da adminler yapar öyle, kıl olurum ben de çeker giderim...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun adı middle earth online dı zaten, daha önce belirtmiş olduğum gibi üçleme sırasında geçtiği için değiştirmiş olabilirler ismini ve tabiki Frodo olamayacaksın, Frodo bir npc olacak ve diğerleri...[signature][hline]The one side moon is always dark.

[Bu mesaj dreagloth tarafından 08 Ekim 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla pvp olursa olur bu oyun yoksa iyi olmaz çünkü kadim dünya ırklarıyla öbür ucube freak tayfasının kapışması lazım da şimdi kim orc veya urukhai olur ki çok tipsizler hadi wowdaki orclar ud ler gene az çok oynanabilir bunlar hiç oynanmaz :D herkes rohirrim rohirrim veya minas tirith geyiğine insan olur kim orc olur ki şimdi :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hyr aksine kötü taraftada oynanıcak, oyun wow u tamamen bastırıcağını açıklamış bazı DEV ler, wow tarzında fakat çok daha gelişmiz dizaynı, motoru + RP siyle Online oyunlar arasında listeleri zorluyacak deniliyor. En son haberse nasıl iyi tarafta elf insan dwarf hede hödö varsa kötü taraftada uruk hai, ork hede hödö var..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir özellik daha yazıyım, eşya saklama evet korsancılıkta yapıcaz eueh.
En büyük bomba ise oyunun içinde RP olarak "YÜZÜK varolucakmış" allah düşünsene gandalf(admin) geliyo, frodoya tüm yolu boyunca eşlik et!

Yuhaa derim ölürüm biterim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Where in Middle-earth will the game take place?

The initial launch of the game will cover the region of Eriador, including the Shire, Rivendell, Breeland, and other landmarks from The Lord of the Rings.

filmlerin geçtiği zamandan daha öncesi ve daha kısıtlı bir bölgede geçecek oyun. ilerde expansion larla zamanı ileri alıp, mekanı genişletirler bence.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...