Tears Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Evet arkadaşlar beklenen gerçekleşiyor.. http://lotro.turbine.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mmorpg bölümüne yazarsan daha şeker olur dimi[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 dusunmuyorum oynamayi sahsen artik butun mmorpgler kolay yola kacip middle age tarzi takilmaya basladi gina geldi...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ss ler güzel :) ah be öss :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=147520[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 [spo1=çok karizma duruyo ][/spo] seneye belki başlarım bende bu oyunlara 1 sene beklesinler bari server acıldıgı an baslamak daha iyi olur sanki[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 grafikler çok hoşuma gitti de yapımcı turbine kimdir? başka hangi oyunları yapmışlardır?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Bu oyunun yanında şu anda ve öncelikli olarak Dungeon&Dragons Online ı yapıyorlar, eskilerden hala oynanda Asheron Call gibi başarılı bir oyunları var.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Bu bağımsız galiba. Bunun adı Middle Earth online olacaktı. Lord Of The Rings demek biraz yanlış oluyo. Çünkü sadece 3. çağda geçmemeli oyun. Ki middle earth'ü dolaşmak amaç, Frodo olcam ben değil. Yine olamazsın da adminler yapar öyle, kıl olurum ben de çeker giderim...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Oyunun adı middle earth online dı zaten, daha önce belirtmiş olduğum gibi üçleme sırasında geçtiği için değiştirmiş olabilirler ismini ve tabiki Frodo olamayacaksın, Frodo bir npc olacak ve diğerleri...[signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 08 Ekim 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 valla pvp olursa olur bu oyun yoksa iyi olmaz çünkü kadim dünya ırklarıyla öbür ucube freak tayfasının kapışması lazım da şimdi kim orc veya urukhai olur ki çok tipsizler hadi wowdaki orclar ud ler gene az çok oynanabilir bunlar hiç oynanmaz :D herkes rohirrim rohirrim veya minas tirith geyiğine insan olur kim orc olur ki şimdi :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ben olurum. :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 şu üstünde beyaz dövmeler olan dev gibi bi urukhai vardı lider olan.Onun gibi bişey olmak kim istemez :D Roaaaaar saldırın aslanlarım diye çat çut girişiceksin tüm insanlara.[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya ben şu filmdeki patates kafa gibi olmak istemezdim bilirsiniz patates kafayı :D ama elinde koca kalkanı diğer elinde uruk hai kılıcı olan bir uruk hai olmayı kim istemez. Kannnnnn.Kannnnnnnnnnnnnnn.(slurp)Taze Kannnnnnnnnn.(slurp)(slurp) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ha pardon bide bişey var şu bümbüyük bakınca 10 000 hp si olurdu oyunda olsa dediğim cyclops türü öküz gibi canavarlardan olmakta isterdim. onu bunu bırak nazgul sürmek için hayatımı veririm :D hele şööle karanlık şövalye tarzı olmayıda hele hele isterdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Kötü tarafta oynanmayacak diye biliyorum ben bide parça parça çıkacakmış oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Hyr aksine kötü taraftada oynanıcak, oyun wow u tamamen bastırıcağını açıklamış bazı DEV ler, wow tarzında fakat çok daha gelişmiz dizaynı, motoru + RP siyle Online oyunlar arasında listeleri zorluyacak deniliyor. En son haberse nasıl iyi tarafta elf insan dwarf hede hödö varsa kötü taraftada uruk hai, ork hede hödö var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 off super rp yapilir ama ... gercekten motoru falan guzel olup da oyunun dev ler kaliteliyse alirim kesin. Tabi herkes elf olacak orasi ayri konu.Ben uruk hai olurum gerci...Veya dwarf :)[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bu oyun ne znm çıkıcak 5 yıla çıkarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 2006 da.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bir özellik daha yazıyım, eşya saklama evet korsancılıkta yapıcaz eueh. En büyük bomba ise oyunun içinde RP olarak "YÜZÜK varolucakmış" allah düşünsene gandalf(admin) geliyo, frodoya tüm yolu boyunca eşlik et! Yuhaa derim ölürüm biterim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ırklar ne olucak acaba? çok merak ediyom söyle güzel bi bayan elf açayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Where in Middle-earth will the game take place? The initial launch of the game will cover the region of Eriador, including the Shire, Rivendell, Breeland, and other landmarks from The Lord of the Rings. filmlerin geçtiği zamandan daha öncesi ve daha kısıtlı bir bölgede geçecek oyun. ilerde expansion larla zamanı ileri alıp, mekanı genişletirler bence.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ahhah şunu SWG zamanında yapsalardıya...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 O zaman film daha çıkmamıştı. :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar