MiloCan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 deneme deneme imza yazdımda ona bakıyom :D[signature][hline]Name: MiloCan clan: _ASD_Empire Server : Xigenon lvl: 54 ve hızla artıyor np: Abi bi bismillah be daha kaçıncı gün :D Job : Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phatharkonen Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: pfff, 14 Ekim 2005 21:24 tarihinde demiş ki: ben kafayı yemek üzereyim 8 saattir bişey yapmıom bendeki de şans mı pffffffffff ne gıcık bi oyun yaaaaaa.....[ ama oynamaya mecburum :P ] ıste benım bahsettıgımde bu nekadar gıcık olsakta oynamaya devam edıyoruz[signature][hline]Hiç kimse senin düştüğün kadar düşmemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 arkadashlar login server offline olmadigi an oyuna girebileceksiniz[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phatharkonen Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 the accaunt is currently in use.......... işte bunu dıyor ve heyatımda ılkkez a2 yaptım ve pısmanlık duyuyorum[signature][hline]Hiç kimse senin düştüğün kadar düşmemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiloCan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 senle alakalı deıl login server yukarıda verdıgım lınkte offline eger oyundaysanız problem degıl devam edebılıyorsunuz ama degılsenız giremiyorsunuz ve benım ve karabahtlı KArdeşlerim gibi burada beklıyonuz boyle masum masum.. Bİr de iyi yanından bakın en azında knightın offline olması ile hayat azda olsa online oldu uzun zamandır tsubasa oynamamıstım Tv seyretmemıstım zaman ayırabiliyorum :D neyse bu durum hayat offline olana kadar daha dogrusu knight online olana kadar devam edecek..[signature][hline]Name: MiloCan clan: _ASD_Empire Server : Xigenon lvl: 54 ve hızla artıyor np: Abi bi bismillah be daha kaçıncı gün :D Job : Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Hade go pk[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSSerian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 patchleri indirdim ve girdim Nick:Burculi lvl:47 Clan:Yok Np:Ses gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar