Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gangsta War

Mithr

Öne çıkan mesajlar

Web Based Güzel Bi Oyun
[spo1=1][/spo]
Ve
[spo2=2][/spo]

Dövüşlere katilarak para ve xp kazanabiliyorsunuz.Sonrada kıyafet silah falan alabiliyorsunuz.Suan sadece yumrukla daliyorum Param yoh Böüeha :(

Buradan
üye olabilirsiniz.Üye yaptiginiz herkez size para kazandırıyor.

[Bu mesaj LordGargamel tarafından 15 Ekim 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

İlk olarak tekme tokat daliyorsun adamlara daha sonra lvl 3 falan oldunmu balta aliyorsun lvl 7 falanda silahlara geçiş yapiyorsun.Speedini harcamamaya özen göstermelisin yoksa kaliosun speedsiz.Speed rest için Pimplere gidiyosun sana şey pazarliyolar :-) Her lvlde speedin fulleniyo.Her lvlde stat falan alabiliyosun.Her lvlde 1 stat verebiliyorsun.Armor,yüzük falan filan alip tipini falan değiştirebiliyosun.Bi günde 190 ( galiba ) kez savaşabiliyosun.Ben daha fazla savaşamiyorum Yarin deneyin dio...Çete kurup ev alabiliosun.Köpüş falan aliosun onunda statlari var zamanla azalio ama yemek falan alinca artiyo tekrar.Paralarini bankaya yada çete evine yatirabiliosun.Sonra uyusturucu aliyorsun sanirim stat falan artirio.[signature][hline]o_O
|DIHLAMA|
Sosyal ağlarda paylaş

w a s d yön tuşları, 1 2 3 silahlar ,sol mouse tuşu atack, space zıplama

edik: the drunk turkish killerz 'ı bul crew kısmından join request at ben alırım seni çeteye :-P[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars
Guild: Dark Saga

Omerta

[Bu mesaj BioHazarD tarafından 16 Ekim 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...