Mithr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Web Based Güzel Bi Oyun [spo1=1][/spo] Ve [spo2=2][/spo] Dövüşlere katilarak para ve xp kazanabiliyorsunuz.Sonrada kıyafet silah falan alabiliyorsunuz.Suan sadece yumrukla daliyorum Param yoh Böüeha :(Buradan üye olabilirsiniz.Üye yaptiginiz herkez size para kazandırıyor.[Bu mesaj LordGargamel tarafından 15 Ekim 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Ya bunun bu resimlerdeki versiyonu galiba 25 inde cikiyormus bide akillilik ediceksin ilk bastan benim gibi baseball sopasiyla dalcaksin :D[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 dün başladık biz şuan çete hesabımızda 1 milyar küsür dolar para var baydı yani :-P[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Guild: Dark Saga Omerta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 oyunu biraz daha anlatırsanız çok iyi olur nasıl yapılır ilk bailarda ne olur?[signature][hline]<C & E> 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 İlk olarak tekme tokat daliyorsun adamlara daha sonra lvl 3 falan oldunmu balta aliyorsun lvl 7 falanda silahlara geçiş yapiyorsun.Speedini harcamamaya özen göstermelisin yoksa kaliosun speedsiz.Speed rest için Pimplere gidiyosun sana şey pazarliyolar :-) Her lvlde speedin fulleniyo.Her lvlde stat falan alabiliyosun.Her lvlde 1 stat verebiliyorsun.Armor,yüzük falan filan alip tipini falan değiştirebiliyosun.Bi günde 190 ( galiba ) kez savaşabiliyosun.Ben daha fazla savaşamiyorum Yarin deneyin dio...Çete kurup ev alabiliosun.Köpüş falan aliosun onunda statlari var zamanla azalio ama yemek falan alinca artiyo tekrar.Paralarini bankaya yada çete evine yatirabiliosun.Sonra uyusturucu aliyorsun sanirim stat falan artirio.[signature][hline]o_O |DIHLAMA| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 iyide bunları nerden yapıyoz şöle resimli bi geniş bir anlatım yapsan :d bide adamın biriyle kavga edicme ekran açıldı ama hiç bişiy olmuyo :D[signature][hline]<C & E> 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 w a s d yön tuşları, 1 2 3 silahlar ,sol mouse tuşu atack, space zıplama edik: the drunk turkish killerz 'ı bul crew kısmından join request at ben alırım seni çeteye :-P[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Guild: Dark Saga Omerta [Bu mesaj BioHazarD tarafından 16 Ekim 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hehe bende sadece mouse sanıyodum :D[signature][hline]<C & E> 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar