FRP_Master2 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 evet böyle bi program vardı mesela mp3 açtınız programı açtınız aynı kalitede kaydedior,şimdi olay şu telefonuma zil sesi yapacamda böyle mikrafonu dayayınca kalite güzel olmuyor,o programın adı neydi bilen varsa çok makbule geçer..[signature][hline]Eski Patilerden Kim Kaldı.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 mp3 ,wma recorders [signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 başlat > çalıştır > sndrec32.exe[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ama bunların hepsi mikrafonla olan şeyler ben direk bilgisayarın kendisi kaydetsin istiyorum,yükledim bi kaç tane mp3 recorder ama işte mic. le olunca kalite çok az daha bile ii olsa normalinden aynı kaliteyi vermior[signature][hline]Eski Patilerden Kim Kaldı.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ntxsoft Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sana benden tiyo. belki programla yapılıyordur ama ben eskiden yapmak istemiştim bu dediğini. ve söyle bi çözüm buldum. mikrofonun çıkışıyla höparlor çıkışını biirleştir bunun için kablolar var (cine5 çözücüler içindi genelllikle tv kartından ses kartına kısa kablolar) dediğim şekilde yaparsın. kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 digital sound recorder[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ntxsoft Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 program gerçekten çok güzel kayıt yapıyor. teşekkürler paylaşım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 windowsun default ses kaydedicisi ile olur o dediğin, sesi alacak ortamı mikrofon yerine gerekli şeyi seçmelisin.. mesela tv kartından ses almak için line-ini seçmelisin çünkü tv kartın sesini line-inden bağlanan bir kablodan alıyor. mikrofon da aynı şekilde o da mikrofon girişinden alıyor. sen sesi alacağı ortamı wave/mp3 olarak seçersen sanırım olacak. bunun için ses denetimizde seçenekler -> özellikler -> kaydetmeyi seçmelisin. sonra wave/mp3 ün altındaki kutucuğu işaretle[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP_Master2 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hepinize teşekkürler.. Saol sailor yaptım çok güzel oldu,eline sağlık[signature][hline]Eski Patilerden Kim Kaldı.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar